- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 1.592
- Поени од реакции
- 3.616
I moram ova da go kazam od srce mi dogja, nadal ke gi nadmine site, i djokovic i soderling, i marej i seta taa bagra. Site tie ke imaat povremeni blesoci ama SAMO POVREMENI. Onie vistinskite kako federer i nadal ke si uspeat vo se , zatoa sto se kompletna slika a ne povremen sjaj. Za djokovic seuste nemam mislenje, nekako mi ide deka ke vladee 3/4 godini i tolku, ke izbledne , nekako mi nema ona sto treba da bide klasa kako federer i nadal. Prvo za da bide kompleten dokaz mi e da go osvoi roland garros, sto ne veruvam , vtoro, kolku i da glumi stabilen, ona balkanskoto mrchaloto mora da mu dojde do izraz, i nekako mi e stereotipen, istoto go igra cel zivot, osnovna linija osnovna linija lizgaj po teren vrakjaj sve zivo, jas ne znam kako ne im teknuva na teniserive da mu pustaat skrateni topki malku da go izvadat od takt, i da go iznerviraat ali valjda polesno e od tuka da zboris otkolku koga igras
--- надополнето: 18 март 2013 во 03:09 ---
nejkam da sporam so tebe za toa koj kolku minal na teren i koj kolku odmaral, zatoa sto ne veruvam vo toa. Djokovic dokazal milion pati deka igral tesni utakmici primer wawrinka na australian open, pa do kraj go osvoi turnirot a tamu se igraat po pet seta i ima 7 kola za da osvois turnir. Na krajot tuka e onaa razlika megju sampionite i onie ostanatite znaci nadal, federer i djokovic sprema site onie pozadi niv, da furaat do kraj. Del potro mozam da kazam samo deka ima strasni udari, nisto povekje, nema kliker za ostanatiot del od teniskata igra, premnogu mi e ednodimenzionalen. Zatoa on i nema da bide megju top 3. Osven ako drasticno ne smeni nesto.
Дел Потро немал кликер?