the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Новак на мрежа и против Маурер е очај.
Новак на мрежа и против мене е очај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новак на мрежа и против Маурер е очај.
Пандан на Кристијано Роналдо ми е. Не е нешто уау за на око, има многу поатрактивни, ама пак е најконстантен и разновиден низ годините и има ненормална статистика која крај краева е најбитна.[DOUBLEPOST=1429275142][/DOUBLEPOST]Надал почна многу агресивно и офанзивно, единствен рецепт за победа под претпоставка дека ќе е прецизен.Секоја чест на Новак за резултатите, но колку досаден тенис игра, на граница на гледливост.
na podforumov imam baajagi gluposti prochitano ama ovaa e edna of pogolemite.Ili si takaakash,kolku da mudruvash neshto.De kazi koj ti e gledliv teniser,prosvetli he.Eve jas totalno razlichno od tebe,mislam deka Djovak go igra najvozbudliviot tenis momentalno, a I Sampras,Agasi,Gilbert,pa eve I Mats poleka poleka pochna da se obrakja.E Sega toa shto dominira I gazi go pravi dosaden malku ama ne e do nego,do protivnicite eСекоја чест на Новак за резултатите, но колку досаден тенис игра, на граница на гледливост.
Толку од Ферер, утре не очекува блокбастер.![]()
На 1-0 и 3-0 за Надал против било кој играч тоа треба да е финито али еве се дешааФерер покажува добар репертоар на волеи.[DOUBLEPOST=1429281794][/DOUBLEPOST]
Никогаш не го отпишувај Ферер...Н-И-К-О-Г-А-Ш.![]()
na podforumov imam baajagi gluposti prochitano ama ovaa e edna of pogolemite.Ili si takaakash,kolku da mudruvash neshto.De kazi koj ti e gledliv teniser,prosvetli he.Eve jas totalno razlichno od tebe,mislam deka Djovak go igra najvozbudliviot tenis momentalno, a I Sampras,Agasi,Gilbert,pa eve I Mats poleka poleka pochna da se obrakja.E Sega toa shto dominira I gazi go pravi dosaden malku ama ne e do nego,do protivnicite e
prognoza na rezultat pa promashil ne e glupost.Glupost e koga za igrach koj go IMA najdobriot ritern i najdobriot behind ,povtaram,najdobriot behend ne najlichniot,najbrzo go udira topcheto nazad,ushte vo podiganje,najdobriot passing,moze da igra luda defanziva a I ofanziva I toa na eden ist mech I to a da ti e dosadno,e jebi ga,ama takaakash.A tie shto GI nabroja,duplo povekje igraat ramni udari,mada spored mene ramniot udar ne e mana, naprotivАбе да не почнам со тоа кој колкави глупости има пишувано, ќе се најдеш и ти високо на листата. Полесно ми е да ти напишам кој игра подосаден тенис од Новак, пократко ќе трае, ама ајде ќе ти кажам неколкумина кој играат многу поатрактивно и поинтересно од Џокович.
Значи од високо позиционираните, Монфилс, Вавринка, Федерер, Гаскет, Вердаско...
Џокович е како машина, равни удари, лево, десно. Досадно, без имагинација.