АТП Монте Карло 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мастерсот во Монте Карло?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Одлична игра на Надал денеска. Конечно се враќа во форма и тоа на негова подлога. И Роџер солиден исто така. По резултатот и Стан доста подобрен(не сум го гледал). По се изгледа ќе има интересни полуфиналиња и финале.
Фаворити според мене се:
1.Рафа
2.Роџер
3.Стан
4.Новак.

Федекс играше со Шарди, Новак со Рамос Вињолас а Надал со Пуи. И вие од овие мечеви заклучивте кој колку добро игра и кој колку е во форма? Па Рафа на земја, во најочајна форма, на шинат зглоб на едната рака би го добил Пуи.

Федекс играше со Шарди, Новак со Рамос Вињолас а Надал со Пуи. И вие од овие мечеви заклучивте кој колку добро игра и кој колку е во форма? Па Рафа на земја, во најочајна форма, на шинат зглоб на едната рака би го добил Пуи.
Сеедно Рафа од кога нема добиено меч со 6:2 и 6:1. А за Новак мислам дека свесно нема да влезе пожртвувано во овој турнир. Само што ептем лесни противници му се паднаа до полуфинале и нема потреба да се замара којзнае колку па постои шанса во полуфинале и потенцијално финале да реши да се испоти малку повеќе од планираното.

Од први 16 носители на турнирот, 15 се во осминафинале:drk:
@Божино , немав време да ја скоцкам темата, а не сакав да е без жреб во неа, еве Рим е мој :)

Одлична игра на Надал денеска. Конечно се враќа во форма и тоа на негова подлога. И Роџер солиден исто така. По резултатот и Стан доста подобрен(не сум го гледал). По се изгледа ќе има интересни полуфиналиња и финале.
Фаворити според мене се:
1.Рафа
2.Роџер
3.Стан
4.Новак.
Според мене
1. Рафа
2. Роџер
3. Стан
4. Баутиста Агут
5. Раонич

16. Новак

Јак тенис ќе има на Монфис - Федерер и Надал - Иснер.
Како игра овој Иснер на земја?

Хахаха не ме сфати или се спрдаш на мојата спрдавштина? :D

Стан катастрофа.[DOUBLEPOST=1429185459][/DOUBLEPOST]Роџер тапа

Последно уредено:
Фаворити според мене се:
1.Рафа
2.Роџер
3.Стан
4.Новак.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Нека изгуби Надал од некој друг, оти ако излези на мегдан со Новак, вака очаен како што е, нема да освои повеќе од 4 гема.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Нека изгуби Надал од некој друг, оти ако излези на мегдан со Новак, вака очаен како што е, нема да освои повеќе од 4 гема.
Прашање е и дали 1 ќе освои, мада мислам многу му е и тој. 6-0 6-0 е реален резултат според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom