ATP тенис - општа дискусија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Forza Carlitos, da im ebam muvlite, mada ova farsa bese od den broj 1, koga se dozna deka so meseci kriea site, pocnuvajki od atp kade pretsedatel e italijanec.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.365
Поени од реакции
5.015

Во јако друштво влезе, има зацементирано финале на барем еден гренд слем во кариерата. Може добивме трет член во тој нов Биг 3 апдејт.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
Tsitspisas na listata sramni porazi vo karierata ke si go dodade i denesniot na koj ja ne sum svedocel do sega, Medjedovic so edna noga uspea da go dobie, bukvalno. Na 5-4 u vtor set i servis na grkov ovoj shpaga naprai i si ja poeba levata noga, prepon muskul so i da e iskina i ne mozese da odi. So stoenje vo mesto, svoj servis i pukanje forhendi uspea u TB da dobie, bez trcanje levo desno, zasto ne ni bese sposoben da trca, so odenje i cupkanje probuvase da stasue. Bi trebalo sledno kolo da predade odnosno da se povlece od turnirov spored ova od denes, logicno, ama grkov e do toj stepen los sto ne uspea da pobedi invalid na teren, ovoj da go pustis so onie u invalidski kolicki sto igraat ima sansa da izgubi izglea.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.365
Поени од реакции
5.015
Алкараз - Де Минор пак во финале изгледа.
Би било убаво Дрејпер да му покаже заби на Карлос и да издвои пирова победа.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.386
Поени од реакции
11.853
Tsitspisas na listata sramni porazi vo karierata ke si go dodade i denesniot na koj ja ne sum svedocel do sega, Medjedovic so edna noga uspea da go dobie, bukvalno. Na 5-4 u vtor set i servis na grkov ovoj shpaga naprai i si ja poeba levata noga, prepon muskul so i da e iskina i ne mozese da odi. So stoenje vo mesto, svoj servis i pukanje forhendi uspea u TB da dobie, bez trcanje levo desno, zasto ne ni bese sposoben da trca, so odenje i cupkanje probuvase da stasue. Bi trebalo sledno kolo da predade odnosno da se povlece od turnirov spored ova od denes, logicno, ama grkov e do toj stepen los sto ne uspea da pobedi invalid na teren, ovoj da go pustis so onie u invalidski kolicki sto igraat ima sansa da izgubi izglea.
Ја чекав 2ка (Меџедович), се скапав нервирање дека не ја предава. Кога тоа, најакото за крај. Се кладам дека да не се повредеше, ќе изгубеше.

• Хаха
Reactions: Syn
Член од
10 мај 2022
Мислења
1.091
Поени од реакции
3.050
Да се надоврзам на напишаното на @Syn бидејќи не го гледав мечот ова е лудост браво за србендава, за гркот нема зборови како да е удрен од мокра чорапа.
Мислам дека пред некоја година имаше исто ваков момент во Акапулко,Козлов мислам беше тенисерот го тепаше Димитров тоа беше бетер од ова.

Еве го видеото го најдов

Член од
23 август 2010
Мислења
39.912
Поени од реакции
116.298
Да се надоврзам на напишаното на @Syn бидејќи не го гледав мечот ова е лудост браво за србендава, за гркот нема зборови како да е удрен од мокра чорапа.
Мислам дека пред некоја година имаше исто ваков момент во Акапулко,Козлов мислам беше тенисерот го тепаше Димитров тоа беше бетер од ова
Ај Козлов грчеви го фатија, не е ни прв ни последен, ама ова беше апла срамно, Хамад ваљда истегна ептен задња ложа, буквално не можеше да се помери лево-десно и успеа да победи... Срам за Циципас кој и онака е во ужасна форма.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.091
Поени од реакции
3.050
Ај Козлов грчеви го фатија, не е ни прв ни последен, ама ова беше апла срамно, Хамад ваљда истегна ептен задња ложа, буквално не можеше да се помери лево-десно и успеа да победи... Срам за Циципас кој и онака е во ужасна форма.
Паула му го зема паметот, толку од него тешко многу да се врати пак во топ 8

Kajgana Shop

На врв Bottom