Он и Фриц се ептен за греота сезонава.Medvedev izgubi 0-2 protiv Medjedjovic hahaha i toa 2-6 2-6
Ја чекав 2ка (Меџедович), се скапав нервирање дека не ја предава. Кога тоа, најакото за крај. Се кладам дека да не се повредеше, ќе изгубеше.Tsitspisas na listata sramni porazi vo karierata ke si go dodade i denesniot na koj ja ne sum svedocel do sega, Medjedovic so edna noga uspea da go dobie, bukvalno. Na 5-4 u vtor set i servis na grkov ovoj shpaga naprai i si ja poeba levata noga, prepon muskul so i da e iskina i ne mozese da odi. So stoenje vo mesto, svoj servis i pukanje forhendi uspea u TB da dobie, bez trcanje levo desno, zasto ne ni bese sposoben da trca, so odenje i cupkanje probuvase da stasue. Bi trebalo sledno kolo da predade odnosno da se povlece od turnirov spored ova od denes, logicno, ama grkov e do toj stepen los sto ne uspea da pobedi invalid na teren, ovoj da go pustis so onie u invalidski kolicki sto igraat ima sansa da izgubi izglea.
Ај Козлов грчеви го фатија, не е ни прв ни последен, ама ова беше апла срамно, Хамад ваљда истегна ептен задња ложа, буквално не можеше да се помери лево-десно и успеа да победи... Срам за Циципас кој и онака е во ужасна форма.Да се надоврзам на напишаното на @Syn бидејќи не го гледав мечот ова е лудост браво за србендава, за гркот нема зборови како да е удрен од мокра чорапа.
Мислам дека пред некоја година имаше исто ваков момент во Акапулко,Козлов мислам беше тенисерот го тепаше Димитров тоа беше бетер од ова
Паула му го зема паметот, толку од него тешко многу да се врати пак во топ 8Ај Козлов грчеви го фатија, не е ни прв ни последен, ама ова беше апла срамно, Хамад ваљда истегна ептен задња ложа, буквално не можеше да се помери лево-десно и успеа да победи... Срам за Циципас кој и онака е во ужасна форма.