ATP тенис - општа дискусија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.737
Forza Carlitos, da im ebam muvlite, mada ova farsa bese od den broj 1, koga se dozna deka so meseci kriea site, pocnuvajki od atp kade pretsedatel e italijanec.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.337
Поени од реакции
4.984

Во јако друштво влезе, има зацементирано финале на барем еден гренд слем во кариерата. Може добивме трет член во тој нов Биг 3 апдејт.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.737
Tsitspisas na listata sramni porazi vo karierata ke si go dodade i denesniot na koj ja ne sum svedocel do sega, Medjedovic so edna noga uspea da go dobie, bukvalno. Na 5-4 u vtor set i servis na grkov ovoj shpaga naprai i si ja poeba levata noga, prepon muskul so i da e iskina i ne mozese da odi. So stoenje vo mesto, svoj servis i pukanje forhendi uspea u TB da dobie, bez trcanje levo desno, zasto ne ni bese sposoben da trca, so odenje i cupkanje probuvase da stasue. Bi trebalo sledno kolo da predade odnosno da se povlece od turnirov spored ova od denes, logicno, ama grkov e do toj stepen los sto ne uspea da pobedi invalid na teren, ovoj da go pustis so onie u invalidski kolicki sto igraat ima sansa da izgubi izglea.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.337
Поени од реакции
4.984
Алкараз - Де Минор пак во финале изгледа.
Би било убаво Дрејпер да му покаже заби на Карлос и да издвои пирова победа.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.383
Поени од реакции
11.853
Tsitspisas na listata sramni porazi vo karierata ke si go dodade i denesniot na koj ja ne sum svedocel do sega, Medjedovic so edna noga uspea da go dobie, bukvalno. Na 5-4 u vtor set i servis na grkov ovoj shpaga naprai i si ja poeba levata noga, prepon muskul so i da e iskina i ne mozese da odi. So stoenje vo mesto, svoj servis i pukanje forhendi uspea u TB da dobie, bez trcanje levo desno, zasto ne ni bese sposoben da trca, so odenje i cupkanje probuvase da stasue. Bi trebalo sledno kolo da predade odnosno da se povlece od turnirov spored ova od denes, logicno, ama grkov e do toj stepen los sto ne uspea da pobedi invalid na teren, ovoj da go pustis so onie u invalidski kolicki sto igraat ima sansa da izgubi izglea.
Ја чекав 2ка (Меџедович), се скапав нервирање дека не ја предава. Кога тоа, најакото за крај. Се кладам дека да не се повредеше, ќе изгубеше.

• Хаха
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom