- Член од
- 10 ноември 2022
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 878
Сериозен си? Коеф 5? Кажи како да го направиме ова?I baba mi bi uplatila na 10 koef. Najseriozno.
Dojdi uplati kaj mene na 5 koef.
Mozes da uplatis kolku sakas.
Сериозен си? Коеф 5? Кажи како да го направиме ова?I baba mi bi uplatila na 10 koef. Najseriozno.
Dojdi uplati kaj mene na 5 koef.
Mozes da uplatis kolku sakas.
Seriozno, ti davam koef 5 za Nadal da osvoi.Сериозен си? Коеф 5? Кажи како да го направиме ова?
Некаде помеѓу 5000 и 10000 евра. Ќе ти кажам точно за неколку дена. Не знам како ова може да се изведи најпаметно.@Kolosek kolku sakas da uplatis ?
Abe vazi, 100.000 evra.Некаде помеѓу 5000 и 10000 евра. Ќе ти кажам точно за неколку дена. Не знам како ова може да се изведи најпаметно.
Dava za davanje kvota 10 ama ako osvoi Nadal nema pari da te isplatiАјде 5 квота разумно, ама 10 квота што дава @Sladoledzija секоја чест![]()
Svesen si deka ova ti doajga kako da uplajkas 3500 eur na Nadal da ne go osvoi RG po koef od okolu 1.30 ? Ne veruvam deka bi go izigral toa vo sekoj slucajDo pocetok na turnirot ke ti prifatam uplata do 1000€ @Kolosek, prifakjam tolku kolku sto mozam da ti isplatam.
TI samo odluci se i vidi kako da napravime.
Ova na mene mi doagja kako da uplakjam na 1.25 koef da ne osvoi. Ako razgledam niz kladilnicite na nekoja verojatno mozam da najdam i do 1.30 za da ne osvoi, ne sum gledal. No eve da mu napravam ater na Stavro ke mu dadam ogromna prednost vo kladbata, jas ke igram za 1.25 koef toj za 5.00. podobra ponuda zdravje ocekuvam da ja prifati.Svesen si deka ova ti doajga kako da uplajkas 3500 eur na Nadal da ne go osvoi RG po koef od okolu 1.30 ? Ne veruvam deka bi go izigral toa vo sekoj slucaj![]()
Сакаш вака да направиме? Ден пред да почне турнирот, за да не ги држиме парите без веза два месеци заглавени ќе испратиме кај некој член на форумот на кого двајцата му веруваме пари. Јас ќе испратам 1000 евра, ти ќе испратиш 4000. Ако Надал испадне во некој момент од турнирот тој веднаш ќе ти ги испрати сите пари тебе, ако Надал освои ќе ми ги испрати сите мене. Кладбата важи на понудениот коефициент 5, без разлика каде и колку ќе се движат коефициентите до почетокот на турнирот. Ако Надал откаже пред почетокот на турнирот се поништува договорот.Ova na mene mi doagja kako da uplakjam na 1.25 koef da ne osvoi. Ako razgledam niz kladilnicite na nekoja verojatno mozam da najdam i do 1.30 za da ne osvoi, ne sum gledal. No eve da mu napravam ater na Stavro ke mu dadam ogromna prednost vo kladbata, jas ke igram za 1.25 koef toj za 5.00. podobra ponuda zdravje ocekuvam da ja prifati.
Moze dogovoreno, samo ako igras za 5.00 koef jas treba da ispratam 4000 ti 1000.Сакаш вака да направиме? Ден пред да почне турнирот, за да не ги држиме парите без веза два месеци заглавени ќе испратиме кај некој член на форумот на кого двајцата му веруваме пари. Јас ќе испратам 1000 евра, ти ќе испратиш 5000. Ако Надал испадне во некој момент од турнирот тој веднаш ќе ти ги испрати сите пари тебе, ако Надал освои ќе ми ги испрати сите мене. Кладбата важи на понудениот коефициент 5, без разлика каде и колку ќе се движат коефициентите до почетокот на турнирот. Ако Надал откаже пред почетокот на турнирот се поништува договорот.
Бива?
Да, веднаш поправив, ти треба 4000 да испратиш. Размисли кај кого сакаш да ги испратиме парите, ти одбери бидејќи многу повеќе пари ризикуваш.Moze dogovoreno, samo ako igras za 5.00 koef jas treba da ispratam 4000 ti 1000.
Koga bi ispratil 5000 toa e 6 koeficient, jas ti davam 5.
Ti ke igras za 5 koeficient jas za 1.25.
So pocetok na turnirot se nadevam ke ti ponudam dosta pogolema uplata mozebi i do 2-3000€. Dogovoreno.
Ne znam kaj kogo eve ti predlozi/odberi nekoj clen.Да, веднаш поправив, ти треба 4000 да испратиш. Размисли кај кого сакаш да ги испратиме парите, ти одбери бидејќи многу повеќе пари ризикуваш.