ATP тенис - општа дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Aбе татко му да го затепа со тој стапот што скокаше , па да му дојде умот.:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само секирации да му прави на девојчено.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

После 4-5 месеци, уште не можам да му се изначудам на мечов и играва на Росол. Нешто страшно, чоеков топче не промаши, потсетете се. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Не се секирајте тука сум јас за Азаренка, ќе ја утешам. :D
Игор што си таков геј бе, ме потсеќаш на последниот пораз на Рафа од тој шуглето Росол што 'ркаше шлајмови по терен. :icon_mrgr:
Сега не може две победи на челенџер да врзе, али тоа ти е, денот му се погоди, дрогата исто:D, а од друга страна Рафа беше вон ритам и поштено си тепаше.
Него шо ќе се праи после Лондон, ќе изгинеме без тенис скоро месец и пол. :(

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако Роџер озбилно побарал 2 милиони долари за да настапи наредната година во Базел, алал вера, не би можел повеќе да ме разочара од човечки аспект.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
„Лесна“ група за Роџер :свиркам: Како и да е, ќе биде пеколно од понеделник, Игор Ј. во план ли ти е тема или?

Со оглед на тоа што не ми се уклучува мојот компјутер, многу тешко дека би можел да склопам нешто, немам шанси за повеќе од 10тина минути пред компјутер...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Со оглед на тоа што не ми се уклучува мојот компјутер, многу тешко дека би можел да склопам нешто, немам шанси за повеќе од 10тина минути пред компјутер...
Ќе средам јас, само нека испадне и целосниот распоред, за тоа кој со кој, и која ден ќе игра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Лоренци ќе тепа ли бе со овој Де Паула? :D

По грешка ми го уплатија него место Квитова, ем помал коефициент има. Знам оти сум офтопик, ама да си прашам. :P

Иначе групите јаки се и двете. Ќе има јак тенис во Лондон. :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758

После 4-5 месеци, уште не можам да му се изначудам на мечов и играва на Росол. Нешто страшно, чоеков топче не промаши, потсетете се. :)
Се случуваат вакви работи еве ти сега во Париз мали Јанович ги шљака сите со ред.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.448
Поени од реакции
5.571
И на овој му пишува со Мареј Хед ту Хед 1:0 :D

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Да не го снема и него како Росол, губи по челенџери на големо ...разлика имаат во години ,останува да видиме .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Не мешајте баби и жаби Јанович не е ни бледа сенка од Росол. Дечково за брзо време ќе биде во тенискиот врв, млад е, се гледа дека има дрскост за да биде при самиот врв. Росол на 27 години успеа да забележи чудесна победа и после тоа го снема, неможе на Челенџерите да сврзе две победи по ред. Јанович го пратам оваа година си гази дечкото на Челенџерите, стандард игра добро, а еве го и резултатот од неговиот талент и константноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom