ATP тенис - општа дискусија

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не ви е лесно и вас со кладилницата.
Секако дека не ни е, бидејќи никако да научиме дека тенисот за обложување не е тоа што беше. Се научија сите да играат на пораз и едвај чекаат мал коефициент на себе со цел да наместат и да направат некој денар, кога веќе не можат да заработат нормално од турнирите.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Теории на заговор. Не се местени се додека не се докажи дека се.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Секако дека не ни е, бидејќи никако да научиме дека тенисот за обложување не е тоа што беше. Се научија сите да играат на пораз и едвај чекаат мал коефициент на себе со цел да наместат и да направат некој денар, кога веќе не можат да заработат нормално од турнирите.
Не игра Русевски/Магдинчев денар да напраи.:icon_mrgr: .. башка и ти беше против да се збори на друга тема за обложување, а сеа освен за кладилница тука послабо се збори за тенисот и за текот на турнирите кои се играат оваа недела.
Во Куала Лумпур се игра турнир, Ферер-Бенето и Нишикори - Монако ги сочинуваат полуфиналните двојки.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
Монако-Бенето, финале во Куала Лумпур.
Во Банког Гаске-Симон.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Во план ви е да се отвори тема за China Open?
АТП 500 е тој, ми се чини не се отвараат теми, само за мастерси се отвара, башка Новак ќе е шампион.:icon_mrgr:
Може за наредната сезона коа ќе се започне да се отвораат и за нив теми. Нека се изјасне модераторот Игор Ј.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Хахахахха.... него може да се отвори тема Chine Open немора година да се пишува па секоја година во неа да се дискутира мој предлог, и така за сите 500-тки.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Хахахахха.... него може да се отвори тема Chine Open немора година да се пишува па секоја година во неа да се дискутира мој предлог, и така за сите 500-тки.
Мислиш овака да е „АТП 500 турнеа“ ? .. и за тие турнири таму да се дискутира?

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Не би имало логика така да биде кога веќе има отворено тема за дискутирање на atp/wta турнир, да има посеба тема како за мастерсите што има, но да не биде како за мастерсите секоја година нова тема да се отвара, туку секоја година во истата тема да се дискутира.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Не би имало логика така да биде кога веќе има отворено тема за дискутирање на atp/wta турнир, да има посеба тема како за мастерсите што има, но да не биде како за мастерсите секоја година нова тема да се отвара, туку секоја година во истата тема да се дискутира.
Треба луѓе кои ќе имаат желба за секоја недела да отвораат теми, башка во последно време се намали дискусијата тука. Ќе зјаат празни тие теми..
Еве нека се изјаснат и другите, јас ќе прифатам како и да е . :)

п.с да не ве еба Ферер денеска :нинџ:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
п.с да не ве еба Ферер денеска :нинџ:
Не бев тука, иначе печен ќе бев. :D Не дека би го играл, јас реално не бев задоволен од неговата игра со Сајслинг, а овај Бенето изигра ѕверски со Фаља, ама ќе ме натераше ѓаолот некако да го пишам....

Иначе, јас сум против отворањето на теми за сите турнири бидејќи ќе бидат празни темите, сепак, сите знаете дека и немаме премногу дискусија за малите турнири, претежно има дискусија за мастерсите и грен слемите :) Ако евентуално сакате може да направиме една тема од следната година АТП 500 турнири (2013) и така да е посредено, иначе за секој турнир посебна тема.... No way. :)

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Гаске го победи Симон со 6-2;6-1 и ја освои титулата во Банког !:)
Одлична игра на Гаске на турниров.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Гаске го победи Симон со 6-2;6-1 и ја освои титулата во Банког !:)
Одлична игра на Гаске на турниров.

Го следев натпреварот со Симон играше импресивно во стилот на Федерер.. Честитки до Гаске

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.830
Гаске вчера едвај жива глава спаси против Ниеминен а денес го прегази Симон. Чудни се ова тенисериве, понекогаш неможам да ги разберам.
Моментално се игра финалето во Куала Лумпур, Монако-Бенето 1-1 во сетови е, сега почнува третиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom