ATP тенис - општа дискусија

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Ја го обожавам Федерер ама мислам дека нема веќе да биде No.1

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јанковиќ ќе игра против Дементиева во полуфиналето на Кремлин купот. Дементиева ја победи Надја Петрова со 6-4, 4-6, 7-6, а Јанковиќ играше против италијанката Флавиа Пенета и ја победи со 7-6 и 6-3.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Можи веке го има ,можи не, али ова стварно заслужува внимание....погледнете
no comment

Andy Rodick...unbelievable

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Можи веке го има ,можи не, али ова стварно заслужува внимание....погледнете
no comment

Andy Rodick...unbelievable

:pos2::pos2::pos2:
Извадила душа топката!!
Силен удар свака му чест!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Серена Вилијамс и Ана Ивановиќ ја завршија сезоната во натпреварите во тенис. Вилијамс се откажа денес од натпреварите обвинувајќи ги проблемите со стомачните мускули за одлуката, а како што е познато, Ивановиќ страда од вирус, при што мораше да го предаде мечот против Кузнецова.
Вилијамс изјавува дека мака мачи со стомачните болки и четврточната ноќ ја поминала со апчиња против стомачни болки. Откако ја победи Динара Сафина и изгуби од сестра си Венус, Серена денес требаше да игра против олимписката победничка Елена Демантиева за влез во крајните 4 тенисерки. Сега Демантиева ќе им се приклучи на Венус, Дементиева и на Звонарева.
Утре, ќе се одиграат нивните меѓусебни мечеви: Звонарева - Дементиева и Јанковиќ - В.Вилијамс.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ajde uste malku ke pocne novata sezona,pa ke ima sto da se gleda na tv:tv:.Pozdrav do site fanovi na Ana Ivanovic i Roger Federer:helou:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Родик најак сервис дефинитивно се знае..ако му тргне сервисот тешко да го изгуби мечот..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Ima li nekoj u ovaa drzava sto znae da komentira tenis ili mora da go slusame ovoj Zoran Mihajlov :cry:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Вечерва Nadal-Tsonga, може да биде одличен натрпревар, Tsonga секогаш му правел проблеми на Nadal.

H

HITCH

Гостин
Дечки а овој цело време е ваков?! Се изналупа глупости заќутува ли дибеков некогаш? Главата ми ја расцепи

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Дечки а овој цело време е ваков?! Се изналупа глупости заќутува ли дибеков некогаш? Главата ми ја расцепи
роден е таков, ја обично на муте го стаам и пуштам музиче за да не ме курчи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom