Атински удар на Youtube

• Креатор на темата Креатор на темата bube
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Незнам дали некој примети.........
Од вчера кога барате на јутјуб клипови за македонија ви излегуваат претежно грчки клипови со името македониа.

Ако уште еднаш побарате ви излегува

Not videos found for "Makedonija"

Зошто мислам дека е ова чисто грчки удар?

п.с. Со години ги проверувам вака македонските клипови, а од вчера се промени работата, па ако некако ги добиете македонските клипови нема шанси да ги подредите по датум.

И за тоа има лек..........

Од сега преименувајте ги старите и ставајте нови клипови под име МАКЕДОНИА без ј....

!!! Не приметив до сега... хм... зар Гугл отиде у к’%3 Ова ќе испадне како Кинезите и Тибетанците.

Да точно е, кога ќе утипкаш прво

makedonija” добиваш video results 1 - 20 of about 18,100

ама кога сакаш да одиш на втора страна ти вели нема ништо.

“makedonija” video results 0 - 0 of about 0

А после па ти дава “македониа“

http://www.youtube.com/results?search_query=makedonija&search_type=

Треба да се контактира Јутјуб.

Забележав дека ако напишеш само "Makedonija" тогаш ти дава само една страна со грчки клипови кои го имаат тагот "Makedonia". Но, ако кликнеш на некои од линковите горе (на пример "Makedonija naviva za vas") тогаш ги дава тие клипови.

Значи блокирана е само претрагата каде што стои само Makedonija, а ако е поголем израз тогаш нема проблем. Ова е дефинитивно масло на Грците.

Edit: Сега кога повторно пробувам понекогаш ми дава 0 видеа, понекогаш 75, а еднаш ми даде 18 000, што мислам дека е реалната бројка.

Забележав дека ако напишеш само "Makedonija" тогаш ти дава само една страна со грчки клипови кои го имаат тагот "Makedonia". Но, ако кликнеш на некои од линковите горе (на пример "Makedonija naviva za vas") тогаш ги дава тие клипови.

Значи блокирана е само претрагата каде што стои само Makedonija, а ако е поголем израз тогаш нема проблем. Ова е дефинитивно масло на Грците.

Да, блокиран е пребарувачот „Македонија„ а со „Мацедониа„ сега за сега се е ок. Не спијат циганиве...................

Да, блокиран е пребарувачот „Македонија„ а со „Мацедониа„ сега за сега се е ок. Не спијат циганиве...................

И со „Македонија“ (на кирилица) се е во ред.

“Македонија” video results 1 - 20 of about 1,020

Бтв... да не испуштам да ти честитам за видеово, ептен ми се допадна :)

БРАВОО!!:smir:

Браво и од мене за видеото, стварно е добро без иливи на национализам ама ги мава тоа атињаните во срж.
Впатем викате пробелми на јутуб а? Значи полека но сигурно ги нервираме атињаните, тоа е добро и имаат право за што да се нервираат.

Зарем успеаа и youtube да го поткупат? Треба да се известат медиумите за ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom