Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
Се изнервирав со кракот и ја избришав, многу мразам игри што преку клиент се уклучуваат, симињам сега друга верзија, па ќе видам што ќе биде :mad:

Прво стартувајте UPlay.exe без крак, ќе се апдејтира, регистрирајте се, логирајте се и од опциите направете по дифолт да работи на offline modeи затворете го. После ископирајте го кракот, пуштете пак UPlay.exe па AC3SP и Play :)
Пробав со ова и супер работи, фала многу (y)

2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ја игра некој на слична конфигурација, ќе ја тера? :unsure:

2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ја игра некој на слична конфигурација, ќе ја тера? :unsure:
иста имам конфигурација само core 2 duo e7400 2.8 ghz и би требало да ја тера на медиум со 30 фпс

Ај ве молам нека ми даде некој фајлот за зачувана игр,а изиграв до Бостон и не сакам пак да го преигрувам, немам проблем со Бостон фајлот, само ми дава дека играта не е зачувана а не сакам да играм одново, така да ако има некој зачувана игра ве молам пратете ми по пп :)

edit: Најдов ако го има некој истиот проблем нека пише ќе му пратам :)

колку sequences има?
иначе ја симнав од замунда руската верзија со англиски patch си работи перфектно :D

Излезе крак од THETA го пробав работи со P2P 1.01 верзија.

Излезе крак од THETA го пробав работи со P2P 1.01 верзија.
кај мене не работи се отвара играта и само црн екран не мрда
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 18:39 ---
кај мене не работи се отвара играта и само црн екран не мрда
уствари еве го го направив антивирусот ми го избришал кракот

Супер изгледа. Од кај ја симна? :)
Од арена, 5.5 гига репак, со тета крак, одлично работи ,без никаков клиент за стартување, тие верзиите по 15 гига и од замунда и од арена не ми работеа, оваа одлично работи :)

Од арена, 5.5 гига репак, со тета крак, одлично работи ,без никаков клиент за стартување, тие верзиите по 15 гига и од замунда и од арена не ми работеа, оваа одлично работи :)
и јас ја имам симнато истата..али ко ке ја пуштам одма на почетокот се закочва и не респондира понатака...некое решение?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom