Пробав со ова и супер работи, фала многуПрво стартувајте UPlay.exe без крак, ќе се апдејтира, регистрирајте се, логирајте се и од опциите направете по дифолт да работи на offline modeи затворете го. После ископирајте го кракот, пуштете пак UPlay.exe па AC3SP и Play
иста имам конфигурација само core 2 duo e7400 2.8 ghz и би требало да ја тера на медиум со 30 фпс2GB RAM.
Intel Dual-Core E5200 2.5 Ghz.
NVIDIA GeForce 9500 GT 512MB.
Ја игра некој на слична конфигурација, ќе ја тера?
Assassin's Creed е најдосадната игра во универзиумот.Конор е најдосадната личнот во цел Assassins Creеd универзум.
Дезмонд е на второ место.
кај мене не работи се отвара играта и само црн екран не мрдаИзлезе крак од THETA го пробав работи со P2P 1.01 верзија.
уствари еве го го направив антивирусот ми го избришал кракоткај мене не работи се отвара играта и само црн екран не мрда
Супер изгледа. Од кај ја симна?Конечно....
Од арена, 5.5 гига репак, со тета крак, одлично работи ,без никаков клиент за стартување, тие верзиите по 15 гига и од замунда и од арена не ми работеа, оваа одлично работиСупер изгледа. Од кај ја симна?
и јас ја имам симнато истата..али ко ке ја пуштам одма на почетокот се закочва и не респондира понатака...некое решение?Од арена, 5.5 гига репак, со тета крак, одлично работи ,без никаков клиент за стартување, тие верзиите по 15 гига и од замунда и од арена не ми работеа, оваа одлично работи