- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
1800.колку евра е отприлика?
1800.колку евра е отприлика?
22-23 би требало евра некаде. Значи околу 1200-1300 денари.колку евра е отприлика?
If we surviveСамо што завршив со играње.. приказната и гејмплејот се ЗАКОН, подобри од кецот. That said, камерата и контролите се лоши (посебно во), ама тоа не е ништо ново за порт од конзола.гробниците
Третиот дел ќе излезе при крајот на 2012, а?![]()
Еј, не.. многу ми се допадна двојкава баш затоа што добро се надоврзува на приказната од првиот дел и на онаа битната, позадинска приказна. МинерваНе ти изгледа дека забегаа со приказната? Посебно крајот...
Упдејтирај го Убисофт ланчерот.сметнав еден пач со крак т.е симулатор или нешо сл.
направив се што требаше но кога ќе ја стартувам играта ми бара клуч.
првиот пат кога ја сметнав кога ќе стегнев на ок продолжуваше играта ама сега ме заебаа,
има некој врска за ова??/
џабеУпдејтирај го Убисофт ланчерот.
Не е до тебе, него до некоја позадинска програма која ја има зафатено пората 80. Можеш на 2 начина да решиш:правам се како што треба, и ми вели дека ми треба интернет за да ја уклучам играта... т.е. за да ми се појави она Username/Password, а приклучен сум на нет![]()
брат.. јас го исклучив нетот... напрајв хост.. стартувам упдејт .. па сервер.. и пак ми бара нет играта.. каде треба да се копирани хост и сервер фолдерите?Не е до тебе, него до некоја позадинска програма која ја има зафатено пората 80. Можеш на 2 начина да решиш:
1. Disconnect од интернетот и пробај така
2. Во SERVICES има еден процес World Wide Web Publishing Service кој треба ти да го исклучиш (можеш да ставиш да не се подига кога ке го вклучиш Windows-от)
Вака би требало да ти работи![]()
Брат вака сега, како прво иди во C:/Windows/System32/drivers/etc, и отвори го HOST фајлот со NOTEPAD (може да е ставен и HIDE) и ќе видиш на крај дали ги има серверите од UBISOFT, доколку ги нема, излези од фајлот, направи му CUT на HOST фајлот, стави го на DESKTOP и на крајот стави ги серверите (ако не ги знаеш, ги има во README-то во SERVER фолдерот), и пак врати го каде што го зема, и после направи како што ти пишувабрат.. јас го исклучив нетот... напрајв хост.. стартувам упдејт .. па сервер.. и пак ми бара нет играта.. каде треба да се копирани хост и сервер фолдерите?