Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Само што завршив со играње.. приказната и гејмплејот се ЗАКОН, подобри од кецот. That said, камерата и контролите се лоши (посебно во
гробниците
), ама тоа не е ништо ново за порт од конзола.

Третиот дел ќе излезе при крајот на 2012, а? :)

Само што завршив со играње.. приказната и гејмплејот се ЗАКОН, подобри од кецот. That said, камерата и контролите се лоши (посебно во
гробниците
), ама тоа не е ништо ново за порт од конзола.

Третиот дел ќе излезе при крајот на 2012, а? :)

If we survive :)

Не ти изгледа дека забегаа со приказната? Посебно крајот...

Не ти изгледа дека забегаа со приказната? Посебно крајот...

Еј, не.. многу ми се допадна двојкава баш затоа што добро се надоврзува на приказната од првиот дел и на онаа битната, позадинска приказна. Минерва
и муабетот за напредна цивилизација од која луѓето биле создадени како робови
ми беше закон.. Sitchin would be proud :)

правам се како што треба, и ми вели дека ми треба интернет за да ја уклучам играта... т.е. за да ми се појави она Username/Password, а приклучен сум на нет :toe:

сметнав еден пач со крак т.е симулатор или нешо сл.
направив се што требаше но кога ќе ја стартувам играта ми бара клуч.
првиот пат кога ја сметнав кога ќе стегнев на ок продолжуваше играта ама сега ме заебаа,:toe:
има некој врска за ова??/

сметнав еден пач со крак т.е симулатор или нешо сл.
направив се што требаше но кога ќе ја стартувам играта ми бара клуч.
првиот пат кога ја сметнав кога ќе стегнев на ок продолжуваше играта ама сега ме заебаа,:toe:
има некој врска за ова??/

Упдејтирај го Убисофт ланчерот.

зошто кога го старувам хост..
3 пати дава
денајд
денајд
денајд
доне .. енџој.. и после пробувам се како што вика.. и сеуште бара нет играта :|

едит.. дали може некој воопшто да ми објасни за кракирањето процесот.. каде се копира што од кракот :)

правам се како што треба, и ми вели дека ми треба интернет за да ја уклучам играта... т.е. за да ми се појави она Username/Password, а приклучен сум на нет :toe:

Не е до тебе, него до некоја позадинска програма која ја има зафатено пората 80. Можеш на 2 начина да решиш:
1. Disconnect од интернетот и пробај така
2. Во SERVICES има еден процес World Wide Web Publishing Service кој треба ти да го исклучиш (можеш да ставиш да не се подига кога ке го вклучиш Windows-от)

Вака би требало да ти работи :)

Не е до тебе, него до некоја позадинска програма која ја има зафатено пората 80. Можеш на 2 начина да решиш:
1. Disconnect од интернетот и пробај така
2. Во SERVICES има еден процес World Wide Web Publishing Service кој треба ти да го исклучиш (можеш да ставиш да не се подига кога ке го вклучиш Windows-от)

Вака би требало да ти работи :)
брат.. јас го исклучив нетот... напрајв хост.. стартувам упдејт .. па сервер.. и пак ми бара нет играта.. каде треба да се копирани хост и сервер фолдерите?

брат.. јас го исклучив нетот... напрајв хост.. стартувам упдејт .. па сервер.. и пак ми бара нет играта.. каде треба да се копирани хост и сервер фолдерите?

Брат вака сега, како прво иди во C:/Windows/System32/drivers/etc, и отвори го HOST фајлот со NOTEPAD (може да е ставен и HIDE) и ќе видиш на крај дали ги има серверите од UBISOFT, доколку ги нема, излези од фајлот, направи му CUT на HOST фајлот, стави го на DESKTOP и на крајот стави ги серверите (ако не ги знаеш, ги има во README-то во SERVER фолдерот), и пак врати го каде што го зема, и после направи како што ти пишува

BTW Сервер фолдерот стави го на DESKTOP

брат се дисконеткирам од сервер.. а уште пишува
2010-04-10 01:41:02,832 - root - INFO - Listener for port 13005 active
2010-04-10 01:41:02,832 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-10 01:41:02,834 - root - INFO - Listener for port 13200 active
од интернет извини *... направив се.. и пак ова ми излегува на сервер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom