Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување
Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Леле го спуштив кракот ама тешко е да го наместам.Дај некој шо го разбират то појке нека кажит како.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не.

Искочија две верзии, од Spire и Kings, играта е целосно кракната. Само не се знае уште зашто искочија repacks, бидејќи мислам не ви треба нова верзија од играта да инсталирате, ако веќе ја имате онаа што искочи пред месец и пол.
Краковите ќе си ги барате преку торенти, проверено е дека работат и со тоа престанува секаква дискусија за кракови овде. :)
Лопови. Истиот метод од рускиот форум, си ја зимаат заслугата. Играта целосно не е помината, ако пишуваат дека е.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А имат некој да кажит како да се наместит кракот од spire,пукнав вејке не можам,се мачам никако да го наместам.:nerv:

Е вака сега.Го спуштив кракот од спајр и се наместив ке шо требит ама кога ке одам да ја вклучам играта ми барат да е вклучен интернетот,ај го вклучив да видам и кога ке стигнит она за код да внесиш одам ок и ми викат внеси код,внесов да пробам колку дали е до то ама не е не можит.Дали требит да клам крак па после да ја пуштам така ке шо е по инстукциите во видеото.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
А имат некој да кажит како да се наместит кракот од spire,пукнав вејке не можам,се мачам никако да го наместам.:nerv:
Добро, веќе го постави тоа прашање. Почекај некој доволно паметен да ти одговори, не туку спамирај.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Ако си неискусен со вакви работи и не можеш сам да се снајдеш, почекај за некое време ќе има убава инсталација да не се мучиш :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Играта е готова.Го наместивне со пункбостер сервер фајлот и работат играта.Ех да не дојдеше тој утре ке ја наместев.Будалијата било до то шо јас го избришав хост фајлот и го напрев во текст докумнет.Ако сакат некој за играва помош пишете кај мене и кај панкбостер и ке ви помогниме.ПОЗЗ

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
1.даунлоадирајте го тоа што е сервер(не постирам линк бидејки имам опомена за тоа)

2.потоа одите во x(каде икс е драјвот)/windows/system32/drivers/etc/hosts, hosts отворетего со нотпад и најдолу ке ставите # па подолу место па ова 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
#
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com

3.потоа одите на search пишувате ipconfig треба да има фајл во вид на .exe двапати на него потоа стартувајте го сервер.ексе стартувај асасинс криид ланчер и играј

САМО ПАЗЕТЕ ЛАНЧЕРОТ ПОСЛЕ ИНСТАЛАЦИЈА НА ИГРАТА МОРА ДА БИДЕ АПДЕЈТИРАН

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Преку пенисот ми е од играта да ви кажам право. Уште невидена ми се скурчи од триста кракој фиксој и крак фиксој! Ќе си ја земам сеа Just Cause 2 и мирна глата ич не се замарам поќе.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја свртев вчера. Забегаа со приказната, али ајде ќе видиме тројката.

Одлична игра иначе, една до ретките што не ми беа досадни и монотони.

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Ја симнав ја инсталирав напрајв крак се и сега кога ке ја пуштам ми се појавува бел екран само кога ке ја почнувам првата мисија.Дали знај некој од одшто се појавува и како да се среди

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ја симнав ја инсталирав напрајв крак се и сега кога ке ја пуштам ми се појавува бел екран само кога ке ја почнувам првата мисија.Дали знај некој од одшто се појавува и како да се среди
Читаш 3 поста пред твојот...ако не почни...фино лепо стави си во GOOGLE TRANSLATE и готова работа (англиски колку толку знаеш(се надевам))

BTW Тестирано од мене, и работи(сега за сега)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
луѓе нема врска од кај е спуштена играта до вчера истиот крак беше на сите ако вметнаја нов сега во ред ама овај првиот шо е се прави по постапките во претходниот мој пост и е 100% точен мора да работи ако го направите точно.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Искочи нова кракувана верзија, ја има на ZAMUNDA.... и НЕ ТРЕБА ИНТЕРНЕТ за да се игра :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom