Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Леле го спуштив кракот ама тешко е да го наместам.Дај некој шо го разбират то појке нека кажит како.

Не.

Искочија две верзии, од Spire и Kings, играта е целосно кракната. Само не се знае уште зашто искочија repacks, бидејќи мислам не ви треба нова верзија од играта да инсталирате, ако веќе ја имате онаа што искочи пред месец и пол.
Краковите ќе си ги барате преку торенти, проверено е дека работат и со тоа престанува секаква дискусија за кракови овде. :)

Лопови. Истиот метод од рускиот форум, си ја зимаат заслугата. Играта целосно не е помината, ако пишуваат дека е.

А имат некој да кажит како да се наместит кракот од spire,пукнав вејке не можам,се мачам никако да го наместам.:nerv:

Е вака сега.Го спуштив кракот од спајр и се наместив ке шо требит ама кога ке одам да ја вклучам играта ми барат да е вклучен интернетот,ај го вклучив да видам и кога ке стигнит она за код да внесиш одам ок и ми викат внеси код,внесов да пробам колку дали е до то ама не е не можит.Дали требит да клам крак па после да ја пуштам така ке шо е по инстукциите во видеото.

А имат некој да кажит како да се наместит кракот од spire,пукнав вејке не можам,се мачам никако да го наместам.:nerv:

Добро, веќе го постави тоа прашање. Почекај некој доволно паметен да ти одговори, не туку спамирај.

Ако си неискусен со вакви работи и не можеш сам да се снајдеш, почекај за некое време ќе има убава инсталација да не се мучиш :)

Играта е готова.Го наместивне со пункбостер сервер фајлот и работат играта.Ех да не дојдеше тој утре ке ја наместев.Будалијата било до то шо јас го избришав хост фајлот и го напрев во текст докумнет.Ако сакат некој за играва помош пишете кај мене и кај панкбостер и ке ви помогниме.ПОЗЗ

1.даунлоадирајте го тоа што е сервер(не постирам линк бидејки имам опомена за тоа)

2.потоа одите во x(каде икс е драјвот)/windows/system32/drivers/etc/hosts, hosts отворетего со нотпад и најдолу ке ставите # па подолу место па ова 127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
#
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com

3.потоа одите на search пишувате ipconfig треба да има фајл во вид на .exe двапати на него потоа стартувајте го сервер.ексе стартувај асасинс криид ланчер и играј

САМО ПАЗЕТЕ ЛАНЧЕРОТ ПОСЛЕ ИНСТАЛАЦИЈА НА ИГРАТА МОРА ДА БИДЕ АПДЕЈТИРАН

Преку пенисот ми е од играта да ви кажам право. Уште невидена ми се скурчи од триста кракој фиксој и крак фиксој! Ќе си ја земам сеа Just Cause 2 и мирна глата ич не се замарам поќе.

Ја свртев вчера. Забегаа со приказната, али ајде ќе видиме тројката.

Одлична игра иначе, една до ретките што не ми беа досадни и монотони.

Ја симнав ја инсталирав напрајв крак се и сега кога ке ја пуштам ми се појавува бел екран само кога ке ја почнувам првата мисија.Дали знај некој од одшто се појавува и како да се среди

Ја симнав ја инсталирав напрајв крак се и сега кога ке ја пуштам ми се појавува бел екран само кога ке ја почнувам првата мисија.Дали знај некој од одшто се појавува и како да се среди

Читаш 3 поста пред твојот...ако не почни...фино лепо стави си во GOOGLE TRANSLATE и готова работа (англиски колку толку знаеш(се надевам))

BTW Тестирано од мене, и работи(сега за сега)

луѓе нема врска од кај е спуштена играта до вчера истиот крак беше на сите ако вметнаја нов сега во ред ама овај првиот шо е се прави по постапките во претходниот мој пост и е 100% точен мора да работи ако го направите точно.

Искочи нова кракувана верзија, ја има на ZAMUNDA.... и НЕ ТРЕБА ИНТЕРНЕТ за да се игра :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom