Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Треба ако ја имаш оргиналот :smir:

Си помешал факти. Играта не се конектира на интернет, него на серверот кој ќе го направиш. Затоа кога ќе те праша да направиш јузер и пробаш да се конектираш на ИНТЕРНЕТ, не ти дава.
Ете пробај без интернет, игрива е.

Си помешал факти. Играта не се конектира на интернет, него на серверот кој ќе го направиш. Затоа кога ќе те праша да направиш јузер и пробаш да се конектираш на ИНТЕРНЕТ, не ти дава.
Ете пробај без интернет, игрива е.

Истото го збориме, само ја со два збора, ти со 5 реченици :)

шит играва скриншотс гледам..wow.

Не го збориме истото, ти викаш дека за старата верзија требало нет, јас ти викам дека не требало. ^-^

Нигде не спомнав ништо за старата d-_-b

И ајде доста оф топик, да не јадеш бан :smir:

Јас сега ја симнав, и ке пробам чекор по чекор да видиме дали работи.Па ке пишам..

Работи, само ќе се помачиш малку, јас ја средував едно пола саат, ми се крена на 90 нервниот притисок:icon_lol:, али вреди многу е добра играта, сега сум уште на почеток, но доволно е да се каже дека е прекрасно изработена.

Ок, дадениот редослед за пуштање на играва на торентот е грешен, е сеа ја реинсталирав играва, и нејке да ми се пачуе у 1.01, некој ерор ми дава, има некое чаре во врска со ова ? Или у три лепе Се да иде ...

Ок, дадениот редослед за пуштање на играва на торентот е грешен, е сеа ја реинсталирав играва, и нејке да ми се пачуе у 1.01, некој ерор ми дава, има некое чаре во врска со ова ? Или у три лепе Се да иде ...

Инсталираш играта, уклучуваш лоадерот на убисофт да направи апдејт. После едитираш хост фајлот, пушташ сервер.еџе и ја пушташ играта.

А ако ти дава ерор, најверојатно си го едитирал хост фајлот пред да направиш апдејт така да избриши ги тие линии и направи апдејт.

ОК, конечно ја пуштив играта.

Туку, дали мојте да ми најдите нешо како да ги наместам контроливе да играм на рачка од PS2 ? Мислам, знам како се местат преку Xpadder, ама како е најдобро да ги ставам? Мислам дека ме разбравете. :)

Или пак кажите вие како е најдобро..? :helou:

leleeeeeee sum igral dobri igra ama ovaa e vrvot
pocnuvas vo firenza, mojot omilen grad...

Денес,после 11 дена од нарачката ми пристигна играта :) Време е да ја играм без кракови и безвезни нервирања :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom