Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За толку кратко време апдејт нема шанса да напраат, можеби е server maintenance =)

Или па стопирале сервер за да неможат да продолжат со мисиите дур размислат што да прават :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Златен xbox :smee:

Член од
12 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
0
Играва е една од моите најдобри 10 игри у живот што сум ги играл...и ќе ги играм...
Иако ја поминав на PS3 играта е многу јака....
Само пофални зборови...:wink:

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Најверојатно сум првиот на форумов што ја игра играта на ПС, и освен на неколку места лошите сенки играта е беспрекорна, ремек дело :) повеќе импресии подоцна :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Најверојатно сум првиот на форумов што ја игра играта на ПС, и освен на неколку места лошите сенки играта е беспрекорна, ремек дело :) повеќе импресии подоцна :)
Ноуп. :)

Со емулаторот може да се игра до 12 секвенца, уште 2 ми се чини има. Моментално ја завршив четвртата, одлично функционира се.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Gratz, за колку време стигна?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ти викам мењај графичка. :)

Ај честито, глеј да не ја свртиш во 1 ден...само ме интересира, графички беспрекорна или во секој поглед?

Пошто спомнуваш прво лоши сенки, а викаш се друго е беспрекорно...во поглед на графика?

Упс, Assassins Creed 2 MULTi9 Cracked EMU-SPiRE.

R.I.P. DRM. :/

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Во играта единствено не ми се свиѓа што жената со која што спиеш е 10 пати погрда од сестра ти :) Другото е топ. Иначе да DRM failed, What's next?

Иначе не, не е стигната :) не можев да одолеам а да не ја пробам сеуште нецелосно кракираната верзија :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Делумно failed, бар за оваа игра. Сепак успеаа колку толку да го избегнат неизбежното :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Во играта единствено не ми се свиѓа што жената со која што спиеш е 10 пати погрда од сестра ти :) Другото е топ. Иначе да DRM failed, What's next?

Иначе не, не е стигната :) не можев да одолеам а да не ја пробам сеуште нецелосно кракираната верзија :)
Нема леб во купување оригинали...:nenene: :)

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
BTW Ivan, ова уште ми вика Synchronizing saved games... треба да го чекам? да не ќе ми се избрише сејвот?

EDIT:
Еве најдов, првиот чептр за џабе сум го играл, ќе морам пак од ново :(

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Врти сучи, Убисофт продаде 8 милиони копии па ги боли сега дека им ја кракнаа.

Туку, јас кецот треба прво да го изиграм. Ај ко ќе му дојде редот.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
иначе самиот хакер напишал на постот дека играта не е целосно кракирана и дека треба да почекаме уште малку..
како и да ја ќе пробам и вака..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.269
Поени од реакции
30.573
А и кракиранава верзија ли ќе бара постојана конекција на интернет?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А и кракиранава верзија ли ќе бара постојана конекција на интернет?
Не.

Искочија две верзии, од Spire и Kings, играта е целосно кракната. Само не се знае уште зашто искочија repacks, бидејќи мислам не ви треба нова верзија од играта да инсталирате, ако веќе ја имате онаа што искочи пред месец и пол.
Краковите ќе си ги барате преку торенти, проверено е дека работат и со тоа престанува секаква дискусија за кракови овде. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom