Од каде купи карта?Karta kupena Me going
Валјда преку нет купуваат и јас чекам тука кај нас негде да пуштат ама слабо ..И мене ме занима каде има кај нас карти ?
И мал оф топик: Како да си ги сменивме местата со Србите. Ние го живееме филмот кој они го живееа пред 10 години, а они се како нас пред 10 години. За жал наш и нивна среќа.
И јас планирам да одам. Од кај купи карта?Сеа купив карта и јас, неам друштво (другари шабани ) ако оде и некој друг самец од тука нека каже да се дружеме хехе
Од официјалната страна за карти за Sensation i Asot, фала богу барем за мене е подобро веќе, е-карта со кодот влегуваш( а не пошта ќе чекам па ќе се молам царинарникот да не е љубител на ова пошо амин од карта ), 30 евра, добиваш и на маил и одма таму на страната кај шо одиш order и то је тоИ јас планирам да одам. Од кај купи карта?
Значи треба само да си ја купам преку тоа Paylogic, ќе ми дадат код кој ќе треба да го покажам на врата и толку? Ако е така, супер е.Од официјалната страна за карти за Sensation i Asot, фала богу барем за мене е подобро веќе, е-карта со кодот влегуваш( а не пошта ќе чекам па ќе се молам царинарникот да не е љубител на ова пошо амин од карта ), 30 евра, добиваш и на маил и одма таму на страната кај шо одиш order и то је то
Значи постапно ти пишувам, идеш обична карта, после се регистрираш (мејл, име презиме, улица број, и моб број, после тоа бираш со каква карта, внсуваш бројот и после 10 секунди некаде ит дава да симнеш E-Карта, во пдф. и имаш исто и на мејлот, изгледот на кодот е како оние на производите од продавница така нешто со твое име презиме, испечатеш то и идеш да се журкашЗначи треба само да си ја купам преку тоа Paylogic, ќе ми дадат код кој ќе треба да го покажам на врата и толку? Ако е така, супер е.
Да знам, ми кажаа. Така и јас ќе набавам карти. Фала.Kodot sto e na kartata od paylogic e unikaten, znaci se vlaga so taa karta sto ke ja dobiete od tamu, print i cao prijatno objasni Farselonist pogore sto e kako e, poboza za naracuvanje ne postoi koj ide, se gledame tamu
Јас буквално сум за секој предлог да се оди било како и пешки ќе тргнам, и онака сум сам наведов погоре зошто и како (нека идат у колосеум на аца мукас) ако не друго бар до арена да идам со некој там сам ке скокам ххсупер баш ме радува ова што читам погоре за купувањето на карти, јас и уште 2 другари сме сигурни, баш деновиве планиравме да купуваме карти, бевме со намера да ги испорачаме на адреса на некои наши пријатели што живеат во белград, ама супер чим може овој начин, ке го искористиме да не комплицираме многу
имам еден предлог, да се преброиме кој сме што сме, можеме со повреме да си организираме групен превоз во соработка со некоја од агенцииве, ем да ни одговара на сите тајмингот на поаѓање и враќање назад, ем поевтино би можело да си поминеме, ем у автобусот ке се слуша само транс , ќе бидеме група сите заедно - ако има заинтересирани за предлогов нека се вклучат во договарањево, секој предлог е добредојден...
п.с. ако видите некои два - тројца како прават кули и акробации салта, да знаете дека тоа ке сме ние
очекувам симон да не преврти