Arsenal v Chelsea / 23.12.13 / Emirates Stadium

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Arsenal

Гласови: 60 42,6%
  • Chelsea

Гласови: 40 28,4%
  • X

Гласови: 41 29,1%

• Вкупно гласачи
    141
Prav moment da go tepame Celzi za prv pat pod rakovodstvo na Jose. Klucen faktor e sto go nemaat drugarot Didier. A od druga strana imame igraci kako Bendner i Jenk i Nacho koi nemaat zabelezano pobeda nad Celzi i ke se strasno motivirani :icon_lol:.

ps: Edna od retkite pobedi na Emiraty(ako ne i edinstvenata):

Според мене нерешено..Арсенал игра дома ќе биде мотивиран,Челзи по некоја грешка ќе дадат еден гол и то :D
Иначе анкетава ептен изедначена..40% 30% 30% :)

Како и увек со Челзи и Јунајтед, а играме и дома, најверојатно ќе поведеме а Челзи ќе израмни пред полувреме со некоја глава на Тери или некој бугарски гол со некоја грешка од наша страна, и во второ ќе ни шлапнат уште еден и со никаква игра ќе не тепаат.

Дај боже да ме демантираат и тоа да не се случи. Барем сезонава делува дека со малку друг менталитет играме. Добро де, покрај шеската од Сити...

Како и увек со Челзи и Јунајтед, а играме и дома, најверојатно ќе поведеме а Челзи ќе израмни пред полувреме со некоја глава на Тери или некој бугарски гол со некоја грешка од наша страна, и во второ ќе ни шлапнат уште еден и со никаква игра ќе не тепаат.

Дај боже да ме демантираат и тоа да не се случи. Барем сезонава делува дека со малку друг менталитет играме. Добро де, покрај шеската од Сити...

Се надевам дека ќе те демантираат и дека ќе ве победиме со некаква игра :icon_mrgr:

1471379_10152128900872259_232838595_n.jpg

Поздрав за Арсенал.

Замисли да се разбудиш навечер и прво нешто што гледаш е фацава на Азпи врз тебе...

Каков Мата Торес Ето бе... мене ме плаши само Рамиреш. Какво копито е може да ја повреди цела наша средина...

Со оглед на тоа дека Венгер до сега нема ниту една победа врз мурињо ( досегашни 9 натпревари) очекувам тоа да продолжи...Арсенал во никој случај нема да победи...или Челзи ќе тепа...ама најверојатен резултат е нерешено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom