Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новата верзија (by Arsenal fans) на изреката "Не менувај тим што победува"-"Не менувај тим што изиграл Х со Сити![]()
Новата верзија (by Arsenal fans) на изреката "Не менувај тим што победува"-"Не менувај тим што изиграл Х со Сити![]()
Па искрено, освен добриот финиш за првиот гол Торес имаше доста лоша утакмица, упропасти еден на еден шанса, не влегуваше во шанси во шеснаесетникот туку влечеше топка од средина, упропасти неколку контри на Челзи во второ полувреме итн итн.Викаа дека Торес е дрво.
Па искрено, освен добриот финиш за првиот гол Торес имаше доста лоша утакмица, упропасти еден на еден шанса, не влегуваше во шанси во шеснаесетникот туку влечеше топка од средина, упропасти неколку контри на Челзи во второ полувреме итн итн.
Челзи го освои мечот со Рамирез и Микел, ја угушија средината и Арсенал мораше преку крилата да напаѓа од каде што е скоро бескорисен.
Што е финтата со сликава, не разбирам?
Малезијциве општо најватрени фаној сеЕве како се следеше мечот во Малезија (или каде и да е некаде во Азија)
![]()
На фановиве на Челзи им текнува кога постирав видео од ФА купот финалето кога пееја навивачки песни што се пеат и во Лондон на Стемфорд.
Можеби некои што се по фејсбукот не знаат ептен за фудбалов т.е. napred mess napred ronaldo
али стварно респект за нив. И башка по нивно време можно е после полноќ да се мечевите.
Стварно заслужуваат респект
И ние си пееме у Ајриш бе, шо ти еЕве пример, за финаето на купот ја утепавме Fuck off Chelase FC. Јас дома од мука уште 4 дена ја пеев
![]()