Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Нарочито ако му тргне на првиот
--- надополнето ---
Tи гарант за Јунајтед си,а?![]()
дојде „Д - денот“ да се биде или не ? не би рекол , двата тим се во некоја си криза ... но очекувам доста тврд меч од двата тима - знаеме дека Арсенал секогаш влегува мотивирано но се сепнува кога Дрогбана ќе забоди нешто квалитетно - затоа сега мислам дека ќе се игра на поле и со доста голема доза на внимание - очекувам победа ( можеби и оптимистички - влегуваме ко аутсајдер ? )
но во дербињата не се знае ништо моментна инспирација и воала : тоа е тоа -
па и редно е РвП да даде гол![]()
)А да не заборавиме оти може и да ја одложатКако и да е јас очекувам добар фудбал пред се,коректно и фер судење и нека победи подобриот.
Мое мислење е дека ќе победи Челзи,а може и Арсенал.Но,не исклучувам и да биде нерешено.)
Забрането е да кажам мое мислење???Нема ВРСКА за Х дека би бил задоволен,ако ме прашуваш мене сакам Челзи да победи,па арсенал со меч повеќе да остане позади,а челзи да се приближи исто со меч повеќе,е сега се зависи што ќе напраиме ние во недела...Да ме прашавте кој ќе победи пред една година одма ќе ви речев дека тоа е ќе биде Челзи,но сега мислам дека ќе заврши нерешено.
Иначе не мора фановите на Манчестер да пишуваат на темава,знаеме сите дека X е нивниот тип![]()

Нарочито ако му тргне на првиот![]()
Арсенал - Челзи 1:3, Микел (автогол, 59 минута) - Дрогба 18 и 43 минута, Есиен 69 минута...
Поздрав

Арсенал - Челзи 1:3, Микел (автогол, 59 минута) - Дрогба 18 и 43 минута, Есиен 69 минута...
Поздрав