Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
Честито победа и од мене до фановите на Арсенал,заслужено си победија..За разлика од Челзи кој ништо не покажа и имаше катастрофална игра..Лампрад,Фереира,Тери,Калу,Рамирес па тие на оваа утакмица беа жива катастрофа ниеден добар пас тоа е срамота за Челзи..А после ќе збориме Анчелоти не го бивало..

Боли а??? Е боли ако така треба... вие станавте тим од кога дојде Роман пред тоа бевте ништо :)

Да знаеш ич не не боли (барем не мене)...вас како ви беше изминативе 4-5 години,земавте титула ?! Па шо ако сме биле никој и ништо пред Роман ?! Вие глеам уште се мачите титула да земете а се надевам и нема да ви успее:smir:

Чесно и поштено си признаа пораз фановите, така да, провокации не се потребни.:smir:

Хахаха... Јас сум правел провокации ?
он топик :
Заслужена победа на Арсенал ,никаква игра немаше Челзи све балетани или којзнае шо..еден ремонт треба и Анчелоти да оди у неповрат...

Да знаеш ич не не боли (барем не мене)...вас како ви беше изминативе 4-5 години,земавте титула ?! Па шо ако сме биле никој и ништо пред Роман ?! Вие глеам уште се мачите титула да земете а се надевам и нема да ви успее:smir:

Демек ти знаеше за Челзи и навиваше за Челзи пред да дојде абрамович? тогаш кога завршуваа во средината на табелата?
Немој жити се со такви муабети Челзи иаше навијачи колку што сега има Астон Вила :)
Сите станаа навивачи на Челзи од кога купија све живо со парите на Абрамович... ако Сити почне да зима титули истиов муабет ќе биде за 3-4 години

ДА...имаш право дека не сум навивал и не сум знаел за Челзи ,пошто не сум гледал англиско многу порано,повеќе глеав шпанско и италијанско....(батали тоа:smir:)..Глеј сеа шо се дешава а не на времето кога Челзи биле никој и ништо ....Со пари или без пари битно сеа си е меѓу главните фаворити (освен за оваа сезона) па ќе видиме до каде ќе догура...Само знам дека арсенал нема земено титула у ПЛ овие неколку години и дека нема изминативе години некој позначаен успех освен финалето со Барса у ЛШ...

Не е битно, секогаш сме биле таму до крај само што не сме имале или среќа или не сме биле ментално силни за да земеме титула... јбг се дешава да немаш титула, битно од кога Венгер е на чело секогаш сме при врвот што неможе да се каже за вас...
еве како што гледаш ти и сите други навијачи и Роман веќе нејќе да троши многу пари, затоа најбољи засилувања прошливе две години ви беа Жирков и Бенајун. Додека не почне да троши пари пак нема да земете титула од проста причина што сите битни фудбалери ви остареа...

Каков безобразлук од моја страна...заборавив да им честитам победа на арсеналците...епа, честито победа дечки ;))) Искрено мислев дека челзи ќе изгази, ама ептен слабо, арсенал ги надигра.
поздрав

Просто застрашувачки... Доста е темата... Се читаме во Barclays Premier League

Честито победа на Арсенал и нивните навивачи. Уште еден прекрасно одигран натпревар од Арсенал. И се надевам дека Челзи што побрзо ќе се врати на победничките патеки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom