Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
На ова дерби или арсенал ќе покажат муда, или дрогба ќе ги посере по традиција.

Победа на Арсенал....и конечно да ја прекине слабата игра на домашен терен

дојде „Д - денот“ да се биде или не ? не би рекол , двата тим се во некоја си криза ... но очекувам доста тврд меч од двата тима - знаеме дека Арсенал секогаш влегува мотивирано но се сепнува кога Дрогбана ќе забоди нешто квалитетно - затоа сега мислам дека ќе се игра на поле и со доста голема доза на внимание - очекувам победа ( можеби и оптимистички - влегуваме ко аутсајдер ? )

но во дербињата не се знае ништо моментна инспирација и воала : тоа е тоа -

па и редно е РвП да даде гол :P

11 брате, да се разигра малку, секако нашата, па и нивната нека игра и нека дава голови само ние да си дадеме +1 повеќе од нив.

Како и да е јас очекувам добар фудбал пред се,коректно и фер судење и нека победи подобриот.

Мое мислење е дека ќе победи Челзи,а може и Арсенал.Но,не исклучувам и да биде нерешено.:))

Како и да е јас очекувам добар фудбал пред се,коректно и фер судење и нека победи подобриот.

Мое мислење е дека ќе победи Челзи,а може и Арсенал.Но,не исклучувам и да биде нерешено.:))
А да не заборавиме оти може и да ја одложат :icon_lol:

Да ме прашавте кој ќе победи пред една година одма ќе ви речев дека тоа е ќе биде Челзи,но сега мислам дека ќе заврши нерешено.

Иначе не мора фановите на Манчестер да пишуваат на темава,знаеме сите дека X е нивниот тип :)
Забрането е да кажам мое мислење???Нема ВРСКА за Х дека би бил задоволен,ако ме прашуваш мене сакам Челзи да победи,па арсенал со меч повеќе да остане позади,а челзи да се приближи исто со меч повеќе,е сега се зависи што ќе напраиме ние во недела...
А Х реков зашто според моменталната форма на Челзи и константно слабата игра на Арсенал против синиве...најреален резултат,нели?!

Арсенал - Челзи 1:3, Микел (автогол, 59 минута) - Дрогба 18 и 43 минута, Есиен 69 минута...

Поздрав

Арсенал - Челзи 1:3, Микел (автогол, 59 минута) - Дрогба 18 и 43 минута, Есиен 69 минута...

Поздрав

Ти сам не веруваш во ова што ги пиша,мајке ми :)

Само очигледно праиш некои малери....ма да Челзи нема никакви шанси да даде повеќе од два гола утакмицава,така да ова ти пропаѓа во вода.

Ама ми остаи впечаток автоголот на Микел во 59 минута :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom