Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Просек новава.
Како тргна работава цел град ќе дознае кој е Оливер :)
И да мора да кажам дека не очекуев тој да биде татко на Томи or whatever is his name.

Татко му е тој шо и наредуваше на мајка му од Оливер ? Не ми е гледана новата. :D

Треба почесто да ја повторуваат реченицата "That island changed you". Секој лик најмалку по десет пати во епизода, бидејќи не е доволно јасно дали островот го променил или не.

fina e novata
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 12:47 ---
Треба почесто да ја повторуваат реченицата "That island changed you". Секој лик најмалку по десет пати во епизода, бидејќи не е доволно јасно дали островот го променил или не.

sekoja serija go tupi so neso...isto ko game of thrones so winter is coming...site is po svrsvija u serijata barem 10 pati

Овие од CW женскиве сигурно ги избираат на некој избор за Мис... Инаку, The Huntress, добра ли е, лоша ли е? Упм, едвај чекам нова епизода.

Одамна нема флешбекови ... (n) Сцените со Томи ( мајонез ) и Лореал мене ми се вишок, колку време да се пополни.

Ги изгледав досега излезените епизоди наеднаш :icon_lol: и морам да кажам дека серијава ми остави одличен впечаток. Едвај ја чекам наредната епизода :vozbud:

Станува се поинтересно и поинтересно

ајде се чека нова епизода 16 јанураи ... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom