Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
^Секој може да биде космонаут.

Ете јас би бил обезглавена овца овој ако е супер херој. :)

novata epizoda najslaba do sea
И тоа многу слаба, некако ништо неповрзано, акција само две минути, а и тоа за нигде. Ептен замараат со љубовните проблеми на другар му на Оливер, некако ми се чини дека тој ќе биде главниот негативец во продолжетокот на серијата.

Онака....последниве две наеднаш ги изгледав, и пак ќе речам онака.
Ќе ја гледам оти мразам серија на пола да прекинам, јеботе дури и Touch лани цела ја догледав, у оваа барем одвреме-навреме акција има.

Јас пак кога ја фалев, со една изгледана останав. :pos: Yea that kind of a guy..
Ne be, nemav togas vreme I sega me mrzi, barem da finisira prvata sezona. Klasificirana mi e oti kako kvalitetna.

Мене не ми е лоша серијата, ама не обрнувам внимание на детали. Само пуштам и се релаксирам 43 минути со по малце акција. Плус откриваат секоја епизода по нешто ново од островот. За пет години којзнае што се се случувало таму. Неможе сите епизоди да се на исто ниво, нормално дека ќе има по некоја која ќе разочара иако мене добра ми беше последнава.

Ја изгледав првата епизода солидно добра акција се имаше одма симнувам втора сега ќе ја гледам се надевам нема да ме разочара серијата.

Изгледав 6 епизоди, утре излегува 7мата. Интересна ми е серијава па ќе видиме до крај што ќе се случи.

Просек новава.
Како тргна работава цел град ќе дознае кој е Оливер :)
И да мора да кажам дека не очекуев тој да биде татко на Томи or whatever is his name.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom