Ареа 51, Невада

• Креатор на темата Креатор на темата gale_vlae
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имаше еден поснат Ufo-логист и еден професор по физика и цело време искажуваа спротивни ставови..
Иначе беше кажана вистината за Уфологистите дека го прават ова за пари :)

Ама пер видеото беше добро бар :)

Незнам како не приметивте, а е толку очигледно. Ова е само уште една маска на она што навистина се случува, мора нешто да им дадат на луѓето- да ги залажуваат

P.Overdrive напиша:
Дискавери, м? Штета што документарецот беше направен со цел да се исмее целата UFO заедница.. или не го примети тоа, колега? :)
еј ако сакате да збориме за документарци дојдете на тема документарци
во филмови е...

area51.htm

Видеото од ‘‘операцијата‘‘ е докажано дека е лажно. Затоа што ‘‘докторите‘‘ кои ја вршеле операцијата не оперирале како што треба т.е. хируршки. И имаше некои други факти дека е лажно...

Овој черепов од страницава, ужасно многу наликува на "идните" нас, како и телата што ги има од "вонземјаните"...
Слаби - ради нова технологија, не се мачиш за ништо;
Долги прсти и тапи на краевите - премногу користење тастатура;
Зголеме череп - поразвиен мозок
Поголеми очи - збираат поголем број на информации

Pa vaka ke vi kazam ama na nikogo da ne kazuvate....Area 51 postoi,vistina e deka tamu ima vonzemjani...(dam dam) da postojat....lugeto sto se vnatre se VON Zemjani,bazata e pod zemja,a ne NA zemja...pod zemja...hahahaha

Moze SAD dozvoluvaat vakvi glasini da kruzat i im odgovara radi toa sto oni si rabotat na top-secret stvari tamu. Bas pred nekoe vreme gledav kako vo Rusija lugeto mislele gledaat vanzemaljci, a potoa KGB otvoril fajlovi (posle raspadot) i se videlo deka toa bile Rusite, gradele posovrseni borbeni masini radi ladnata vojna

Ареа 51 вечна дилема.....Имам гледано неколку документарци за ареа 51,науцниците кои што работат таму се разболувале од некои чудни болести,за кои што во медицината немаат измислено имиња за тие болести.Дали е од радијација или некои си генетски мутации и днк превземена од вонземјани стварно незнам,ама беше многу језиво.

Сепак разни работи се зборубаат за оваа Area 51 како што се вселенски летала,нови форми на живот и други слични работи но или владите на САД сето тоа сакаат да го чуваат во тајности или се само лаги кои кружат околу светов.

ooo, zabegana tema , kolku i da se trudis da doznaes za toa , ednostavno dzabe ti e , nikogas nema da si na pozicija da ja znaes vistinata , ili pak koj od tracevite se vistina a koi ne ,
kje se izgubis ,
imam gledano i slusano i citano mnogu za rozvel i za area51 , i samo slusas razni ubeduvanja , ednite vikaat vaka a drugite taka , i sea ja treba da sudam spored toa sto mene mi zvuci logicno a sto ne ,
i koa kje vidis deka ustvari celata rabota e golema zbrka , ednostavno se otkazuvam ,
zaprasajte se samo , za nekoi poednostavni raboti ne e lesno da se doznae vistinata , a komoli za nesto sto e topsecret ,

Abe kako drugite nemate slusnato za area 51. Koj sakate prasate ke vi kaze deka e tajna voena baza. I da vi preporacam na google da najdete sajt za bazata i ke pisuva za site cudni raboti so okolnite ziteli gi videle tamu kako nekoi cinii i drugi letala ama fintata e deka ne mi teknuva na stranata.

Mlad_man напиша:
Abe kako drugite nemate slusnato za area 51. Koj sakate prasate ke vi kaze deka e tajna voena baza. I da vi preporacam na google da najdete sajt za bazata i ke pisuva za site cudni raboti so okolnite ziteli gi videle tamu kako nekoi cinii i drugi letala ama fintata e deka ne mi teknuva na stranata.

Читав баш дека тоа биле специјални (тогаш) авиони т.е. летала за да ја шпиунираат Русија. Тоа го кажуваше некој бивш чувар или незнам што беше.

Abe sto se zamarate so Area 51, i da znaes deka ima nesto i deka krijat nekakvi si letala ili vonzemjani, da ne ti promeni toa nesto.. Zatoa ne se zamarajte so takvi raboti

Filip89 напиша:
Abe sto se zamarate so Area 51, i da znaes deka ima nesto i deka krijat nekakvi si letala ili vonzemjani, da ne ti promeni toa nesto.. Zatoa ne se zamarajte so takvi raboti

A so kakvi da se zamarame? Pa ova e tema kako i sekoja druga i si pisuva sekoj sto saka, ako tebe te zamara togas pisuvaj na druga tema...

A za temava, abe opasni se tie amerikancite, sto se nema da napravat :) a nikoj tocno ne znae sto e toa, ne moze so sigurnost da kaze ej toa e... :)

Back
На врв Bottom