Ареа 51, Невада

• Креатор на темата Креатор на темата gale_vlae
  • Време на започнување Време на започнување
Абе американциве си влегвет во некои филмчиња демек колку сме јаки? Си прает реклама луѓето од една страна, а од друга страна тврдет дека базава не постои (само за повеќе да не навлечет да мислиме дека ептен се јаки). Само најаки се тие шо си ќутет, а од фалбаџии и фарбање, фајде нема. 60% од работите на Дискавери се играчки!!!

pa defenicija i bas nema. pocni od pocetok da gi citas postovite ili poguglaj si malku.

zaborajv da stavam citat, ama znaete za koj e postov

Mr.F напиша:
Абе американциве си влегвет во некои филмчиња демек колку сме јаки? Си прает реклама луѓето од една страна, а од друга страна тврдет дека базава не постои (само за повеќе да не навлечет да мислиме дека ептен се јаки). Само најаки се тие шо си ќутет, а од фалбаџии и фарбање, фајде нема. 60% од работите на Дискавери се играчки!!!

ne be . pa so se amerikancine. makedonia ke gi stolci. :drk:

Dobro coek, se slusas so zborvis?:uvo:
dobro moze area 51 e mackina kaslica, ama mislis vakvi bazi nema drugi vo sad?

BlAcK_MamBa напиша:
ne be . pa so se amerikancine. makedonia ke gi stolci. :drk:

Dobro coek, se slusas so zborvis?:uvo:
dobro moze area 51 e mackina kaslica, ama mislis vakvi bazi nema drugi vo sad?

Не реков дека се слаби шо македонија ќе ги столчи, и такви бази има сегде, не само во Америка. Воена база има и во Македонија, изградена во планина, ако некој не знаеше. Ама зборов ми беше, не се толку јаки колку што се прават...Нормално дека ние не можеме да се споредуваме со нив!

А добро? Од каде знаете дека е воена база? :)

едит

мислев на Ареа 51

ok. samo drugpat doizjasni se . jas ne mozam da citam misli, znaes?
toa e i donekade tocno deka ne se jaki kolku so pokazuvaat, no sepak se 1va ili 2 svetska sila.

pa mora da e voena baza, inaku so bi bilo, sigurno farmaceftska labaratorija ne e.

BlAcK_MamBa напиша:
ok. samo drugpat doizjasni se . jas ne mozam da citam misli, znaes?
toa e i donekade tocno deka ne se jaki kolku so pokazuvaat, no sepak se 1va ili 2 svetska sila.

pa mora da e voena baza, inaku so bi bilo, sigurno farmaceftska labaratorija ne e.
Хммм, а не ли сте размислиле дека можеби во таа ‘‘воена база‘‘ може да се крие некоја друга институција. Зошто јас незнам ниту една воена база шо е така добро чувана

Martin$ напиша:
Хммм, а не ли сте размислиле дека можеби во таа ‘‘воена база‘‘ може да се крие некоја друга институција. Зошто јас незнам ниту една воена база шо е така добро чувана
„Воена база” кај што се испитуваат вонземјанци.
Одозгора личи како обични бараки, писти, згради, но што има под земја? :)

Какви вонземјанци ќе испитуваат леле уште со тоа, како ве лажи значи холивуд пооо.... :)

воена база да. Се тестираат нови технологии, нови летала, сФе нај нај напредно што постои на Земјава сакаат да го тестираат први да го имаат. Инаку јас мислам дека сите тие ''бараки'' се празни и дека се монтажни поставени се колку да се речи има нешто некој комплекс. Кога прелетуваат летала во близина или сателити надвор се вадат макети на авиони и раз. други глупости. Инаку има многу други слики кога ништо нема надвор. Според мене се се одвива под површината на земјата. таму несмее живо пиле да прелета ако се доближиш во радиус од 1 кил. од базата ili затвор или ако ептен се доближиш обезбедувањето убива сФе живо и диво. Исто не смееш ништо да сликаш да не начекаш случајно некое летало кое ''не постои''.
fgsg1a.jpg

vodkamixx напиша:
„Воена база” кај што се испитуваат вонземјанци.
Одозгора личи како обични бараки, писти, згради, но што има под земја? :)
Е шуќр некој и мене да ме разберит, то го зборвев :)

Martin$ напиша:
Е шуќр некој и мене да ме разберит, то го зборвев :)

pa i jas te rabrav de.
pa pak e voena baza , voena labaratorija
goverment proprety.
kako ke narecis mesto kaj so se ispitvet voeni letala, virusi bombi pa aj da recime duri i Nlo i vonzemjani, so ne e nisto poznato vo javnost i drzavata samo znae za toa i vrabotenite.
pak e baza voena, za civilni celi sigurno toa nesto ne e.

I sega na kraj kade se naoga bazata na zemja ili pod zemja toa me cudi :toe:

Па би требало базата да е под земја, а „маската” над земја ...

jas imam slusnato deka neznam vo 197* ili 196* ili pojma si neam vo koja god padnalo tamu UFO i imalo mn ocevidci so go videle kako pagja i posle toa paganjeto za nekolku dena niknala voena baza.Area 51 e najgolemata javna tajna vo svetot,imam i gledano nekoi sliki od nekoi vonzemjani so bile slikani tamu,i ne znam so im e tolku tesko na lugeto da poveruvaat deka ne sme sami vo vselenata,kako sme mozele nie da se sozdademe,a drugi vrsti-ne.

Back
На врв Bottom