Марио Јовановски
: )
- Член од
- 19 април 2007
- Мислења
- 629
- Поени од реакции
- 37
Mnogu се има зборено за оваа тема...Ја искрено веруем дека тоа постои затоа што имам гледано многу документарци на кои се показуваат истразуванја на вонземјани,на НЛО итн...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BlAcK_MamBa напиша:ам така де..... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ништо чудно и се да е под земја, а така намерно направено од озгора да личи се обично...BlAcK_MamBa напиша:абе ареа 51. сЕДИ АМАН......
гЛУПОСТИ... Тие и да имало нешто таму стварно, чим се прошушкало за местото, одма имет све префрлено на друга локација, во друга база.
Martin$ напиша:Ништо чудно и се да е под земја, а така намерно направено од озгора да личи се обично...
Епа слободно види во претходните поста. Доволно ќе се информирашGoCcCcCe напиша:А шо е уствари ареа 51, оти ја не сум информиран ?

Абе го прочитав неколку пати , и читам над земја под земја, ама не можам да доловам дефиниција.Martin$ напиша:Епа слободно види во претходните поста. Доволно ќе се информираш![]()
Martin$ напиша:хех. Да почниме ние тунел од овде до тамо да копаме. Барем само за тоа не бива :nesvest: