Archer

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ја започнав да ја гледам серијава денеска. Моментално ја гледам првата епизода, ако ми се допадне продолжувам да ја следам.

dr4vyob.jpg

Прснав ко го видов.:pos:

Пробувам да гледам епизода по епизода последнава сезона, али со маки. Во 10-та епизода возеше фичо, во наредната е поп. ПАРТАЛИ.

Capture.PNG

Прснав ко го видов.:pos:

Пробувам да гледам епизода по епизода последнава сезона, али со маки. Во 10-та епизода возеше фичо, во наредната е поп. ПАРТАЛИ.

Прегледај го приврзокот 73834

Според мене најдобра епизода од цела серија до сега, ама понатаму има уште неколку ептен јаки епизоди. Секоја сезона е подобра од претходната, така да одвај чекам да излезе инфо за 5тата сезона :D

едит: А да и последнава епизода не е излезена по хронолошки редослед ама тоа и не е толку битно во ваква серија

Читав дека петтата ќе била различна од претходните, драстично различна.

штета што уште од летото не ја изгледав целата серија туку само 2 епизоди поради презафатеност и вчера ми текна на серијава се продолжив од втора епизода прва сезона. До почетокот на новата ваљда ќе ја завршам.

3 недели божино сум го кандисувал да ја гледа а тој цело време си мислел дека му викам за arrow. Дете татуличе.

@Anne. Да не се буни оти и бегале топ серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom