Дали е потребно да се прави Jailbreak на Neverlock?
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 14:53 ---
Дали е потребно да се прави Jailbreak на Neverlock?
Фала. Уште едно прашање ако не ти е фрка. Дали ќе можам да инсталирам iOS 7 на iPhone 4s со x-sim и на што треба да внимавам? Нов сум во ова и ептен ми треба помош.Ако не сакаш да плаќаш за апликации и ако сакаш да си го модифицираш ајфонот како сакаш, прај му Jailbreak.
Зависи од верзијата на хсим-от. Треба да биде од 4.19 па нагоре за да работи на иОС7Фала. Уште едно прашање ако не ти е фрка. Дали ќе можам да инсталирам iOS 7 на iPhone 4s со x-sim и на што треба да внимавам? Нов сум во ова и ептен ми треба помош.
Iphone 5 само по мобилари 30700 ден,ама више не се произведува замена му е 5c.Сакам да купувам Ајфон 5. Добар ли е телефонов, дали кочи на ИОС7 ? И колку што гледам у Вип не го има Ајфонов, така да чаре да купам од др. место, ама не од овие т-мобиле и оне ...
Не значи дека ако не се произведува дека го нема ни по мобиларите или во T mobile .Аии, сигурен си дека веќе не се произведува ?
Иначе 5с не го сакам, подобро е 5ката![]()
Да,од 20ти септември е запрено производство на 5ка,можно е да има во т-мобиле останато 5ка ама од 64 гига од 16,32 нема останато 100%.Аии, сигурен си дека веќе не се произведува ?
Иначе 5с не го сакам, подобро е 5ката![]()
Да,да само златниот треба да е поскап другите треба да се со иста цена,е сеа како им одговара на мобиларите така си прават.Во т-мобиле иста цена си се и сребрен и црн,а голдот го нема.Не значи дека ако не се произведува дека го нема ни по мобиларите или во T mobile .
Секој би се сложил со теве дека многу подобро 5ка отколку пластичниот .
Едно прашање до тиа што повеке знаат .
Прашав во Ледиком зошто цената на 5S му е различна на црниот,сребрениот и златниот т.е црниот 41 000 сребрениот 43 000 а златниот 45 000 а тој ми вика така ние ги зимаме од Германија,Швајцарија.....Во Америка мислам дека без разлика на бојата за сите му е цената 650 долари .
Абе секаде е иста цената на запад за сите бои, кај нас се клошари само
Иначе Ајфоните купени од Т-мобајл работат само на т- мобајл картичка
така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 14:05 ---
Иначе Ајфоните купени од Т-мобајл работат само на т- мобајл картичка
така?