Апел до сопственикот на дуќанот да и ја зголеми платата на оваа храбра работничка!

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле и овде ќе напињате сеа за ова... Шо да ви кажам, абе ич не е лажно.

Некако и мене ми изгледа фејк , прво ќе потрчаше старата по него ( a и он ќе беше веќе во трк чим ја напушти продавницата , за да не го фатат ) и друго он туку така на прометна улица и со пиштол у раце ќе ја извади маската... :)

Во видеово има еден момент, кадешто докажува уште еднаш колку сме клети како народ. Кој го примети, има пиво од мене.

Не ми е јасно зошто би било фејк!?

Во видеово има еден момент, кадешто докажува уште еднаш колку сме клети како народ. Кој го примети, има пиво од мене.

Мислиш за човекот што го одмина дечково со маската? Where is my beer? :)

Ради типот што не изреагира? Па кога е пиштол во прашање не можеш да судиш зошто и како немало реакција, не знаеш како му е подома знаеш...

Мислиш за човекот што го одмина дечково со маската? Where is my beer? :)

Мислам. На собиранка го добиваш.

The Magus

Типот го немаше извадено пиштолот тогаш, само маската ја стави. Не дека овој не изреагира ради пиштолот.

Продавачката, за министер на МВР, на место на досегашната
а таа нека мери компири и портокали.

И така Мери случајно се најде надвор пред камерата, ненадејно пред да намине вооружениот криминалец.

Типот го немаше извадено пиштолот тогаш, само маската ја стави. Не дека овој не изреагира ради пиштолот.

Без разлика, едноставно не сака да ризикува поради сопствени причини кои можеби се многу поважни од неразумното однесување на продавачката (ако не е газдарица) или поважни од парите во касата на газдата (кој и да е тој).

Леле за какви глупости напнувате :facepalm: Одеднаш кајганџии станаа експерти на секое поле и само гледаат да најдат игла во сеното.
Фејк или не, жената имала доволно муда да му се спротистави на идиотов.
Другиот тип кој беше на минување, сигурно не е слеп и го приметил овој со маската, но како и секој друг нормално дека ќе го одмине пошо не сака да си создаде проблеми.
Како и да е, секоја чест за храброста.

Ја па мислев некоја заебанција за први април е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom