Апел до оние со политичка моќ! Да се чествува името на Тоше Проески ! (Успеавме)

• Креатор на темата Креатор на темата Bertone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[SIZE=+6]4621 Total Signatures[/SIZE][SIZE=+6]
Да одговорам на претходниот пост.

Значи точно е дека мора повеќе моќ и организација од салам организатори (Авалон...Литиум), НО да се разбере дека мора да има такво нешто и толку граѓани застануваат за таа иницјатива.

Друга работа е да биде концерт,не само на кој ќе се пеат неговите песни...туку да има и РОК бендови, Метал бендови, Хип Хоп, R'n'B, забавни...секакви...за сите да има по нешто!
[/SIZE]

Да, респектот ќе е голем кога музичари од различни стилови ќе пеат за него... али тоа би го оставил за втор концерт... Зошто?

Затоа што мислам дека ќе е посебно чувството за една година на градски, целосно полн, Здравко Чолич да ја пее Чија Си, Оливер Драгојевич да не згрее со Громови на душа, Горан Каран да ја отпее Зошто отиде или Руски Рулет, Јоксимович - Соба за тага, Марович - Усни на усни, Владо Георгиев и на пример... Весна Писарович - Немир....нормално, македонски изведувачи се подразбираат. Да се направи она што го правеше и Тоше - Обединување на балканот!

Понатаму следат средства од концертот, ЦД-а, маици, тракатанци кои ќе бидат користени за продолжување на мисијата на Тошка.

Иако, потполно се согласувам со тоа дека ќе е фино и рокери да пеат за него (Проески сакаше рок), џезери, блузери, РнБ ликови, панкери, народњаци...

Има време.

[SIZE=+6]4713 Total Signatures[/SIZE]

[SIZE=+6]5000 Total Signatures

Браос!
[/SIZE]

[SIZE=+6]5000 Total Signatures
[/SIZE]
до вечер ке има многу повеќе

Tamu Tose go razviori Makedonskoto zname
Tamu Tose ja peese Makedonskata himna
Tamu Tose gi bodrese fudbalerite
Tamu Tose gi sobirase Makedoncite za humanitarni celi
Tamu ..........neka bide

Toshe Stadium

5100++++...Сеуште ме чуди како може да ја обедини не само Македонија, туку и целиот Балкан...

Едит: 5212
А постов го пишав пред 50 мин.

[SIZE=+6]5402 Total Signatures[/SIZE]

Еден и единствен! Срце наше! Ангелу наш! Ни требаш!

Ајде народе така продолжете, само за нашиот ангел!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom