Апатијата на младата генерација

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
И тоа се дочека.

За апатија на младината да зборуваат луѓе на форумот во доцни 30 и 40 неоженети,без брак,без деца, клаџа макијато типови.Нивната поимање на емпатија и социјализација е малтретирање и манијачење тазе регистрирани женски членови.Уште и совети делат и оправаат младина во животот.Тие самите се оправиле во животот па стигнаа и по форуми да оправаат.Човечиштаа.После немало добри емпатични луѓе во Македонија.

Младите генерации уште не знаат какви човечки емпатични великани произведе тоа златно доба на Југовиќи.

Мора да го биде тој со шарената, веќе работи во Мнав во контрола на летање

Биле бели ама веќе не се :pos:
Таква градба дивоградба има, ако облече некој број помало уште посмешен ќе биде

Прегледај го приврзокот 452093
Канта поликолор има поцврста конзистенција од Ацо Лигња!

За карактер зборувам..

И тоа се дочека.

За апатија на младината да зборуваат луѓе на форумот во доцни 30 и 40 неоженети,без брак,без деца, клаџа макијато типови.Нивната поимање на емпатија и социјализација е малтретирање и манијачење тазе регистрирани женски членови.Уште и совети делат и оправаат младина во животот.Тие самите се оправиле во животот па стигнаа и по форуми да оправаат.Човечиштаа.После немало добри емпатични луѓе во Македонија.

Младите генерации уште не знаат какви човечки емпатични великани произведе тоа златно доба на Југовиќи.
Без навреда, ти си бил поглуп од што те замислував. Рандом член да тагирам ќе те прати по храна за пилиња.

Ама мора да се пофали комбинацијата на министерот. Одело 5 броја поголемо со патики што биле бели ама веќе не се.
Koa go gleam nego nekako i bojle so trenerki da dosol i on
Автоматски споено мислење:

Па тие што доаѓаат на интервју не ни знаат која е платата па да си речат што ти ебам ќе дојдам во тренерки. А на таков начин нема ни да ја дознаат, ќе му направат два три реда и ќе му речат ќе те бараме ако се одлучиме.

За позиција не знам искрено има премногу сектори тука. ИТ, сметководство, финансии, сапорт, логистика...
А и тоа не знам што е битно, и во кафич да одам на интервју пак нема во тренерки да отидам.
Па еве кажете која е таа работа што не е од дома и е океј да одите по тренерки на работа. Чим не можеш да одиш на работа во тренерки, не можеш ни на интервју, многу јасно.
Toa nema vrska so generaciite, sum intervjuiral postari lugje u trenerki i me intervjuirale gazdi po papuci. Na prvo intervju u zivot dojdov u kosula i kaput, gazdata me preceka so trenerki i dukser.
Toa e za da se izdvois od konkurencija i da ostais dobar vpecatok.

Тој со шарената маица и оној до него со бркот што плаче да заплаче ќе бидат топ пилоти. У сурат им се гледа бе.
Тоа е Марко Колеќески, екстремно интелигентно дете.

Не се криви децата што имаат "imeto nema da ne rani utre" родители.
Не Дарлинг! Крив е системот што пола од овие место да ги оставаат и да завршат со осмо, евентуално некој тригодишен занает.. Стануваат идни академски граѓани, пардон интелектуалци!

Јасно се гледа кој учел и кој имал заслужена петка, а кој бил теле со iq82

Знаат сигурно одприлика колку е плата, малку и шала беше се знае дека денешниве генерации не се замараат не се професионални

Еве како отишле кандидатите за пилоти да подигнуваат уверенија во министерството :D
Јас искрено сум шокирана што нема ниеден со огромно лого HUGO маица.

Мене воопшто не ми е смешно.
Но што знам јас, војската ги правела мажите вистински алфа мажјаци според личности од машки пол.
Тие вистински алфа мажјаци што служеа ЈНА и АРМ првите години, таа генерација беше столбот на самостојна Македонија, па гледаме како излегоа од тоа работите. Мене мајка ми и татко ми ако не ме научиле на тоа што треба, и животот, ниедна војска нема да ме научи, барем за тоа што ми треба. И денес се други времиња и вредности, битни се само парите, да заработиме и проживееме, идеалите се погребани. Подобро да работи детето една година и да си купи кола, или плати факултет 4 семестри, отколку да служи војска. Си има професионалци за тоа платени.

Да, ако ја видам во лебот..
Не грижи се. За тебе сум спремен да креирам цел Универзум без мравки.

Јас, бушаво бело зајче во скут и целото време на Светов. Ќе те умрам од галење.

Не Дарлинг! Крив е системот што пола од овие место да ги оставаат и да завршат со осмо, евентуално некој тригодишен занает.. Стануваат идни академски граѓани, пардон интелектуалци!

Јасно се гледа кој учел и кој имал заслужена петка, а кој бил теле со iq82
Системот пред 2 години беше баш тој, не е битно ништо да се знае од општа култура, само леб да има за јадење. Кај наша средина се тераше убер материјализам, а во албанската убер УЧК учење.
Системот последните 10 години воопшто не инвестира во сопствената иднина-младината, а тоа се познава по тоа што нема ниеден факултет во земјава што е во топ 2000 факултети во светот.
Не се децата родени телиња, така ги направиле старците пред нив.

Пред доста години еден чувар во министерство буквално цела зграда ја дигна на нозе за тоа како некој ме пуштил да влезам по кратки панталони внатре. И тоа не е да кажеш дека бев како од баскет дојден туку по поло маица и кратки панталони дека беше јули и бев таму да им завршам работа, зошто надлежниот вработен бил на одмор.
Па секој нормален би те вратил назад. Ама за вас во Левица тоа е нормално, ко излезен на кафе да влезеш во државна институција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom