Еден пример ти побарав, и таму фејлна. Прашај го чатгпт што да му одговориш на СтолеД.Ако досега не си ги открил придобивките и како го подобруваат човековото секојдневие, нема што повеќе да се дискутира тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден пример ти побарав, и таму фејлна. Прашај го чатгпт што да му одговориш на СтолеД.Ако досега не си ги открил придобивките и како го подобруваат човековото секојдневие, нема што повеќе да се дискутира тука.
Имам почит само кон тие што имаат кон мене. Ако некој нема, ни јас немам. Без разлика колку е стар..-Почит кон постари на минимално ниво.
Точно такаЕ сега едно нешто мора да им се признае, нешто каде што ние потфрливме. Не се плашат да си го кажат она што го мислат (какво и да е нивното мислење), и знаат да си бараат она што е нивно.
А ќе добијат? Или самоЕ сега едно нешто мора да им се признае, нешто каде што ние потфрливме. Не се плашат да си го кажат она што го мислат (какво и да е нивното мислење), и знаат да си бараат она што е нивно.
На украинцине воопшто не им е смешно.Кои се правата на мажите во Украина кои ги ловат по улици како џукели заловувани од шинтери и ги испраќаат на фронт само поради тоа шо се мажи?Шо е со нивната слобода на избор?Кој ти кажал дека војувањето е само со дронови кога на фронт гинат илјадници мажи месечно?Или феминистките не се замараат со такви небитни работи???Со воениов рок сте пресмешни ама ок.
И онака со дронови е веќе војувањето.
Другар, нормално дека ќе го почитуваш тој што те почитува, а не тој што не те почитува, независно од тоа колкава ти е старосната разлика.Имам почит само кон тие што имаат кон мене. Ако некој нема, ни јас немам. Без разлика колку е стар.
Нормално кога ЛЛМ моделите се програмирани да удоволуваат, да потврдуваат и да бидат субјективни кон корисникот.. (оно буквално бустаат его ако се опуштиш со нив како кон пријател)Кој сака нека честита.
![]()
Тинејџерите повеќе би разговарале со вештачка интелигенција отколку со пријатели
Вештачката интелигенција станува сè почест придружник и пријател на голем број тинејџери.www.kajgana.com
Уште се..Нормално кога ЛЛМ моделите се програмирани да удоволуваат, да потврдуваат и да бидат субјективни кон корисникот.. (оно буквално бустаат его ако се опуштиш со нив како кон пријател)
Заеби нормален свет, кај што некој ете има поинакво мислење, или не го прифаќа твоето.. шо ќе се замараат!
А ние "заостанатите" мислевме дека социјалните мрежи беа проблем![]()
Се зависи од тоа каков инпут му дава корисникот!Уште се..
ВИ е додаток само. Не знаат муабет да направат.
Втв, Чатџпт го прави тоа, и се пушта на некој начин понекад ахахах. Има чудни повратни. А некогаш е скроз во мој стил. Како му се обраќам јас.
Мене воопшто не ми е смешно.На украинцине воопшто не им е смешно.Кои се правата на мажите во Украина кои ги ловат по улици како џукели заловувани од шинтери и ги испраќаат на фронт само поради тоа шо се мажи?Шо е со нивната слобода на избор?Кој ти кажал дека војувањето е само со дронови кога на фронт гинат илјадници мажи месечно?Или феминистките не се замараат со такви небитни работи???
Поминаа тие прикаски.Тоа беше перење на мозоци од предходниот систем.Сега војската е на доброволна база па не гледам дека многу многу се пријавуваат за доброволци.Мене воопшто не ми е смешно.
Но што знам јас, војската ги правела мажите вистински алфа мажјаци според личности од машки пол.