Апатијата на младата генерација

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Интервјуа денеска на работа, пола дојдоа по тренерки. Се што треба да знаете за нив.

Еден влегува и со телефонот поминува низ цела канцеларија. ,, Брат на интервју сум, да бе брат ми се јавија,,
Кафето со кеш од домашните не смее да трпи поради интервју. Јбг друштвото чека.

Мене воопшто не ми е смешно.
Но што знам јас, војската ги правела мажите вистински алфа мажјаци според личности од машки пол.
Војската не ги прави момчињата мажи, туку цврста таткова фигура и рака и брутално добро друштво во адолесценција усмерено кон редовни подјебаванки зачинето со тепачки и бркање врснички.

Сум за да се воведе воен рок, по принцип 24 денови терен од кои 4 денови ќе бидат физички проверки. Следуваат 20 дена кондициони вежби. 5 дена отпуст за рекуперација и на враќање следи тест за дрога и алкохол. Тие што ќе паднат одат дома и ќе бидат повикани во посебен термин за обука со формациско оружје (м70АБ2 7.62мм /Колт М4 5.56мм).

Тие што ќе го поминат тестот за дрога и алкохол, продолжуваат со 20 дневна теренска обука без оружје освен нож и прва помош под надзор на старешини од специјалната единица. Ќе прават пау пау ко од к-15 чисто да се види кој е озбилен а кој се заебава.

Сите живи здрави после 20 дена терен, 2 дена рекуперација во касарна и одиме на стрелиште 10 дена од 6 до 6 секој ден. Запознавање со формациско вооружување, додека не научи да го расклопи и склопи функционално, нема пукање. Одиме со 10м, 30, 50, 150, 300 под надзор на старешина кој им објаснува како функционира нишанот на оружјата. 3 денови рекуперација.

Тие што природно се добри со снајпер ќе добијат дополнителна обука.

Ден 65. Сценарио: Републиката е во пламен и треба да се брани. Овде ви гарантирам еден човек нема да потфрли.

Интервјуа денеска на работа, пола дојдоа по тренерки. Се што треба да знаете за нив.

Еден влегува и со телефонот поминува низ цела канцеларија. ,, Брат на интервју сум, да бе брат ми се јавија,,

Смешно е и непрофесионално, ама какви плати се нудат такви и кандидати за работа се добиваат :icon_lol:

Па тие што доаѓаат на интервју не ни знаат која е платата па да си речат што ти ебам ќе дојдам во тренерки. А на таков начин нема ни да ја дознаат, ќе му направат два три реда и ќе му речат ќе те бараме ако се одлучиме.

За позиција не знам искрено има премногу сектори тука. ИТ, сметководство, финансии, сапорт, логистика...
А и тоа не знам што е битно, и во кафич да одам на интервју пак нема во тренерки да отидам.
Па еве кажете која е таа работа што не е од дома и е океј да одите по тренерки на работа. Чим не можеш да одиш на работа во тренерки, не можеш ни на интервју, многу јасно.

Која војска бе, не се губете. Ќе идат ке се клецаат по касарни. Нема ли татко во куќата или пуштено од мало да ака секаде, без да му се караат од дома, џабе е и војска и се. До кога ќе се влече муабетот за војска со мисла дека тоа ке ги направи лигловците мажи? А за жените, што да отворат за да станат жени жени?

Па тие што доаѓаат на интервју не ни знаат која е платата па да си речат што ти ебам ќе дојдам во тренерки. А на таков начин нема ни да ја дознаат, ќе му направат два три реда и ќе му речат ќе те бараме ако се одлучиме.

За позиција не знам искрено има премногу сектори тука. ИТ, сметководство, финансии, сапорт, логистика...
А и тоа не знам што е битно, и во кафич да одам на интервју пак нема во тренерки да отидам.
Па еве кажете која е таа работа што не е од дома и е океј да одите по тренерки на работи. Чим не можеш да одиш на работа во тренерки, не можеш ни на интервју, многу јасно.

Знаат сигурно одприлика колку е плата, малку и шала беше се знае дека денешниве генерации не се замараат не се професионални

Еве како отишле кандидатите за пилоти да подигнуваат уверенија во министерството :D

1.webp

Знаат сигурно одприлика колку е плата, малку и шала беше се знае дека денешниве генерации не се замараат не се професионални

Еве како отишле кандидатите за пилоти да подигнуваат уверенија во министерството :D

Прегледај го приврзокот 452092
Тој со шарената маица и оној до него со бркот што плаче да заплаче ќе бидат топ пилоти. У сурат им се гледа бе.

Прегледај го приврзокот 452092
Ама мора да се пофали комбинацијата на министерот. Одело 5 броја поголемо со патики што биле бели ама веќе не се.

Тој со шарената маица и оној до него со бркот што плаче да заплаче ќе бидат топ пилоти. У сурат им се гледа бе.
Мора да го биде тој со шарената, веќе работи во Мнав во контрола на летање
Ама мора да се пофали комбинацијата на министерот. Одело 5 броја поголемо со патики што биле бели ама веќе не се.
Биле бели ама веќе не се :pos:
Таква градба дивоградба има, ако облече некој број помало уште посмешен ќе биде

1.jpg

И тоа се дочека.

За апатија на младината да зборуваат луѓе на форумот во доцни 30 и 40 неоженети,без брак,без деца, клаџа макијато типови.Нивната поимање на емпатија и социјализација е малтретирање и манијачење тазе регистрирани женски членови.Уште и совети делат и оправаат младина во животот.Тие самите се оправиле во животот па стигнаа и по форуми да оправаат.Човечиштаа.После немало добри емпатични луѓе во Македонија.

Младите генерации уште не знаат какви човечки емпатични великани произведе тоа златно доба на Југовиќи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom