Не само тоа туку и секакви области нешто како типот National Geocrafic scince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само тоа туку и секакви области нешто како типот National Geocrafic scince
Во брзање не сум те прочитал добро.Не само тоа туку и секакви области нешто како типот National Geocrafic scince
Не бе гејминг, мислам дека е промашај за во Македонија, најверојатно поради малата публика. Една емисија направија овие GG, и на стрим даваа па сега едвај 20 души гледаат, претпоставувам роднините нивниДа имаше некој такво истражување сам ќе го работеше тоа.
П.С Што е до мене нека има повеќе сајтови за гејминг![]()
Не реков дека одма профит ќе прави.Не бе гејминг, мислам дека е промашај за во Македонија, најверојатно поради малата публика. Една емисија направија овие GG, и на стрим даваа па сега едвај 20 души гледаат, претпоставувам роднините нивни.
Според мене некои мистерични сајтови како оваа http://iluzionist.com.mk/
(само сега е многу запоставена), ама сличен концепт со квалитетни содржини.
Оваа ми е најголема мистерија како опстанува повеќе од 15 години. Даваат убиства / самоубиства само. http://www.mracnjak.com/fffffffffffffffffffffffffffff/
Според досегашниве одговори сите даваат предност на посебни типови на сајтови како што имаше некој спомнато сајт за филозофија и слично.. Мое мислење е дека такви сајтови никогаш нема да успеат од причина што има мала публика и ретко кој би отварал секојдневно таков сајт. Треба да има некој уникатен сајт кој ќе опфати повеќе типови, а и би бил интересен/содржаен за читање (не правам муабет за портал), нешто што ќе го натера читателот да отвора повеќе пати.
Точно. Нешто како ова - putovanja.infoSajt za Traveling fali. Iskustvo da spodeluvaat lugje na primer kako stignale od Skopje do eve Tenerife da receme.
Koj kombinacii na letovi gi praele, kako go sklopile celoto patuvanje, raboti koj treba da se vidat tamu itn... Pa predlog destinacija za ova leto... I iskustva od lugje sto bile tamu. Kolku pari im trebale za toa iskustvo... itn
Точно. Нешто како ова - putovanja.info