Aнимирани секс пози

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Abe vidi vaka sea.... sekoj stil si ima svoja stilska jacina a voedno e i pojacivac na muskuli.... taka da sve zavisi od toa "PROTIV KOGO" ke se koristi.... t.e. da ne gi zaboravime trite "E" vo sexot... a toa se: Elasticnost - Ekstremnost - Energija :lol:

Eko1 напиша:
Abe vidi vaka sea.... sekoj stil si ima svoja stilska jacina a voedno e i pojacivac na muskuli.... taka da sve zavisi od toa "PROTIV KOGO" ke se koristi.... t.e. da ne gi zaboravime trite "E" vo sexot... a toa se: Elasticnost - Ekstremnost - Energija :lol:

Znaci ... sto ima vrska ova so tekstualnite prevodi na slikite? Ili si kazuvas ti kako gi svakas? I po toa demek ke gi izdvois? Vatevr, ajde pisi gi da citam safra mi e :lol: :P

Abe toa se naucno obajsneti tekstovi bash za ovie pozi..... ama nejkam da se zamara nekoj i da si cita nepotrebni informacii..... zatoa rekov razmisli si..... protiv kogo ke gi koristish..... spored toa proceni taa osoba shto moze da izvede....i taka.... :lol:

Helouuuuu, abe nikoj na sila nemora da cita, ajde ti prevedi gi lele ama si naporen ... cekaj ajde vaka ... Ej ne gi pisuvaj so ke se zamarame so gluposti, znaeme koj sto saka da kaze :lol: :lol: :lol: :P

А бе она да не е долфин со онаја што ја има разбиено како дете звечка?

divine напиша:
Ma vrska nemate ...

02.gif

Ovaa ja pratite? :lol: :lol: :lol: :lol: :P Kao da pumpa voda od onie starite cesmi vi teknuva? :lol: :lol: :P
:))))))))))))))))))))))))))))) Aj da ne puknish, me presmeaaaaa :D :D :D Kaj ti tekna, ziti se? :D :D
Me raspolozi ushte sabajlechki :D :D
A tipkata ja otvorila ustata i fali ushte da pochne da prska niz usta :D

Браво, браво, баш како на стара селска чешма.

Zatoa tipot e ziva voda, samo ne se znae dali taa prska niz usta ili shprica so cicka :D

FortunE напиша:
A tipkata ja otvorila ustata i fali ushte da pochne da prska niz usta :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ete vidis ne zabelezav bas sto pravi taa ... me odzede od smeenje nenormalna, uh bravo bravo :lol: :lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom