Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можи да се најди негде OVA епизодата од Your lie in April? Moments мислам се вика. Никаде не можам да ја најдам, или пак не ми ја отвара![]()
A како јас не успеав на кисаниме да го најдам?
Ако имаш барано на англиски името ova не ја вади.A како јас не успеав на кисаниме да го најдам?
Како и да е, тенкју веќе претенкју![]()
Вториот дел од Аџин излезе? Како ќе оди ова сега, ќе го повторат тоа што остана од серијалот па нешто ново ќе дадат? И после втората сезона ќе се повторува тоа од филмот плус нешто ново на крај, па третиот филм ќе го повтори тоа од втора сезона плус нешто ново на крај и третата сезона ќе го повтори тоа од филмот плус ново на крај?Ме разбравте нели?
![]()
Паа не баш со нинџи и самураи у наруто ми се свиѓа концептот повеке кланови секој со специјални вештини и слично инаку се одлучив за samurai champloo па после Bleach фала ти.
Perfect според мене,keep it upЗавршив со едитирањето на третото AMV. Задоволен сум од резултатот xD
Мислења?
Guys, некој предлог за аниме што го даваат у пролетнава сезона, само Boku no Hero и Kabaneri ги пратам...
Also...
@lightningterror одлично ти е напраено амв-во, great job![]()
RE:ZEROGuys, некој предлог за аниме што го даваат у пролетнава сезона, само Boku no Hero и Kabaneri ги пратам...
Also...
@lightningterror одлично ти е напраено амв-во, great job![]()