ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е ова Kabaneri of the iron fortress ама ептен многу потсеќа на Attack on titan :coffee:

За Code Geass има редослед како треба да ги гледам или?

едно е јако, другите ниту сум прочитал ниту ништо, 2 сезони се мастер пис, Code Geass: Lelouc Lamperouge of the rebellion, такак некако мислам беше.

едно е јако, другите ниту сум прочитал ниту ништо, 2 сезони се мастер пис, Code Geass: Lelouc Lamperouge of the rebellion, такак некако мислам беше.
Да да за двете сезони знам. Првата ја гледам веќе до средина сум. За овие филмови, специјали итн ми е прашањето.

Da predlozam nesto ima 3 anime koi ke gi predlozam so vejke se novi i uste vadat epizodi 1. Boku no Hero Academia 2. Kabaneri of the Iron Fortress 3.Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu ovie 3 se top ova sezona ima vejke izl;ezeno 5-6 epizodi od site 3 osvem Boku no hero academia so ke bidi 12 ili 13 epizodi drugite ke bidat po 24-25 epizodi

The Joker Game, ѕирни го досеа чинам има 4 епизоди, јас изгледав 2-3 ама решив да чекам да излезат престанатите, претпоставувам 12 ќе бидат.

Another (TV), (2012), интересно аниме, ова е едно од неколкуте аниме хоррори кои ми се допаднале, многу главни ликови умираат во ова аниме, има интересна приказна сетинг, морничава атмосфера , се работи за клетва, барем јас така го сфаќам анимево, крваво е поприлично, ликовите се прикажани како поединци кој моралниот компас знае да се сврти во спротивен правец има доста плот твистови, така да ептен ми се допадна хороров, кое не ми се случува често.

Препорачајте некое аниме слично на наруто?

Со нинџи и самураи не знам толкаво големо, но може да ги погледнеш Samurai Champloo, Basilisk или ако сакаш нешто посериозно и крваво со самураи гледај Shigurui.

А ако сакаш слично на Наруто т.е шонен долгометражни тогаш гледај Bleach или уште подобро One Piece.

Со нинџи и самураи не знам толкаво големо, но може да ги погледнеш Samurai Champloo, Basilisk или ако сакаш нешто посериозно и крваво со самураи гледај Shigurui.

А ако сакаш слично на Наруто т.е шонен долгометражни тогаш гледај Bleach или уште подобро One Piece.
Паа не баш со нинџи и самураи у наруто ми се свиѓа концептот повеке кланови секој со специјални вештини и слично инаку се одлучив за samurai champloo па после Bleach фала ти.

Паа не баш со нинџи и самураи у наруто ми се свиѓа концептот повеке кланови секој со специјални вештини и слично инаку се одлучив за samurai champloo па после Bleach фала ти.
hunter x hunter

Моментално го гледам Yamada-kun and the Seven Witches.

Urara Shiraishi = waifu material.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom