Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е ова Kabaneri of the iron fortress ама ептен многу потсеќа на Attack on titan![]()
За Code Geass има редослед како треба да ги гледам или?Епа од ист автор или директор шо и да се.![]()
За Code Geass има редослед како треба да ги гледам или?
Да да за двете сезони знам. Првата ја гледам веќе до средина сум. За овие филмови, специјали итн ми е прашањето.едно е јако, другите ниту сум прочитал ниту ништо, 2 сезони се мастер пис, Code Geass: Lelouc Lamperouge of the rebellion, такак некако мислам беше.
Да да за двете сезони знам. Првата ја гледам веќе до средина сум. За овие филмови, специјали итн ми е прашањето.
Da predlozam nesto ima 3 anime koi ke gi predlozam so vejke se novi i uste vadat epizodi 1. Boku no Hero Academia 2. Kabaneri of the Iron Fortress 3.Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu ovie 3 se top ova sezona ima vejke izl;ezeno 5-6 epizodi od site 3 osvem Boku no hero academia so ke bidi 12 ili 13 epizodi drugite ke bidat po 24-25 epizodi
Препорачајте некое аниме слично на наруто?
Паа не баш со нинџи и самураи у наруто ми се свиѓа концептот повеке кланови секој со специјални вештини и слично инаку се одлучив за samurai champloo па после Bleach фала ти.Со нинџи и самураи не знам толкаво големо, но може да ги погледнеш Samurai Champloo, Basilisk или ако сакаш нешто посериозно и крваво со самураи гледај Shigurui.
А ако сакаш слично на Наруто т.е шонен долгометражни тогаш гледај Bleach или уште подобро One Piece.
hunter x hunterПаа не баш со нинџи и самураи у наруто ми се свиѓа концептот повеке кланови секој со специјални вештини и слично инаку се одлучив за samurai champloo па после Bleach фала ти.