ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој инфо дали ке искочи Hajime no Ippo 3-та сезона???

Има ли некој инфо дали ке искочи Hajime no Ippo 3-та сезона???
Ha ha, good one.
Првата сезона испадна 2000
втората сезона 2009
Втората сезона завршува со некаде околу 450 chapter од мангата, до сега има 1000 и кусур chapter-и. Така да проблемот не е до немање материјал, туку нешто друго ги кочи, којзнае што им е. Можда madhouse нема време сега.
Последно што слушнав rumor е дека ќе имало филм оваа година, ама пак не ми се верува.
Читај ја мангата, Морикава е машина од човек, секоја недела редовно пушта по еден chapter, и стилот му е претерано добар, како ги мести панелите во борби кога читаш имаш чувство дека гледаш анимација.

Го изгледав Code Geass за два дена,феноменално нешто.

дајте препорака за некое друго аниме? :)

^ За жал ме испровоцира Акаину пеерчето и еве ме на "другиот свет". :icon_mrgr:

Јака фаца е ,ама разочаран сум од Акаину мислев некој злобен ќе стае :)

Иам некое чувство дека овојшето што го користев (Mera Mera fruit) :icon_mrgr:, ќе го користи Усоп.... :sneaky:
--- надополнето: 13 април 2013 во 20:55 ---
Јака фаца е ,ама разочаран сум од Акаину мислев некој злобен ќе стае :)

Штета што е слеп. :P

Ma daj. Usop devil frut juzer?

Тогаш кој, Луфи го праша пред да појди на турниров, дали сака да го изеде, тој не сакаше на некој начин... Зоро не верувам да сакам и така е јаки, Санџи исто. Робин е јузер, Чопер исто... е сеа Нами ама не верувам и таа да сака, таа е само navigator. :)

Тогаш кој, Луфи го праша пред да појди на турниров, дали сака да го изеде, тој не сакаше на некој начин... Зоро не верувам да сакам и така е јаки, Санџи исто. Робин е јузер, Чопер исто... е сеа Нами ама не верувам и таа да сака, таа е само navigator. :)

Rano e. Ke vidime, ima vreme. Ama nekako ne mi stima Usop.

Зашо мислам дека Луфи ќе се изглупира и ќе го изеде :D ?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom