ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
What about Death Note and Code Geass: Lelouch Lamperouge of the rebellion?

Патем... на една страница најдов една серија со +650 епизоди.... ( не е One Piece :D) само не ми текнуваше како се вика... .:nerd:.

Многу специфичен вкус имам за аними и обозожавам херои Луфи,Наруто,има моменти на кој еднствно се чуствуваш како потресена :D :D
Добив доста комплименти за Death note можда со него ќе продолжам (y)

Многу специфичен вкус имам за аними и обозожавам херои Луфи,Наруто,има моменти на кој еднствно се чуствуваш како потресена :D :D
Добив доста комплименти за Death note можда со него ќе продолжам (y)

Дај му шанса и на Блич, само одбегнувај ги филерите.... има по странициве од која до која да глеаш итн..
Штом си бил голем фан на долгометражни и шонен серии. :)

Си плачел за ќотек ти, и то Луфи да те изнатепа ! Death Note е РЕМЕК ДЕЛО! Мора, значи МОРА да го изгледаш!

Дај му шанса и на Блич, само одбегнувај ги филерите.... има по странициве од која до која да глеаш итн..
Штом си бил голем фан на долгометражни и шонен серии. :)

Си плачел за ќотек ти, и то Луфи да те изнатепа ! Death Note е РЕМЕК ДЕЛО! Мора, значи МОРА да го изгледаш!

:pos:
Bleach е единствена серија која имам изгледано 5 епизоди од топ 5 на манга и неможам да гледам понатаму! Дали зошто се заразив ептен со One Piece а после уште повеќе со Наруто дали нешто друго незнам .. xD Знам дека Блич некако не ми лежи :X Ама затоа сега почнувам со Death note :D

За Монстер два три збора ? Го имам на листата глеам уште мн поодамна а не ми е изгледано ...

За Монстер два три збора ? Го имам на листата глеам уште мн поодамна а не ми е изгледано ...

Ako sakas napnati trileri, so odlicni negativci i realni likovi, ova e serija za tebe.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 18:53 ---
2pq3qqe.jpg

Attack on Titan е доста солидна, посебно приказната :)
Незнам баш дали е солидна.. Мене приказната многу ми се допадна,а како што тргнала ќе почне кај и да е да прави парче на пазарот.. Само лошото е што прават серија по серија,мислам боље ќе беше по сезони да ги даваа ама нвм :D

Само што завршив со Аниме верзијата од Блич (366та епизода), решив да ја читам мангата. :D
Се смеам затоа што и не сум некој голем манга читач.. Да се навратиме на темата, од кој чаптер почнува завршетокот на анимето 400 и некој??

Иии кога ќе емитуваат повторно епизоди од Блич?

^ Никој не ми одговори овде, но се снајдов. :D

Стигнав до 515 чаптер... човече!! :cuc:
Не за џабе е последниот арк и завршува серијава, ептен е ЕПИК! Но, не очекував олку беспомошни да се...

Guide од мене...
1. Step: Пушташ линков http://www.youtube.com/watch?v=4ZSp8CJLZg8

2. Step Отвораш било која страница за читање манги и ја читаш Блич, доколку си завршил со анимето почнува од 480 чаптер.

:vozbud: :cuc: :vozbud:

Kenpachi the BEAST! :place: :vozbud:

^ Никој не ми одговори овде, но се снајдов. :D

Стигнав до 515 чаптер... човече!! :cuc:
Не за џабе е последниот арк и завршува серијава, ептен е ЕПИК! Но, не очекував олку беспомошни да се...

Guide од мене...
1. Step: Пушташ линков http://www.youtube.com/watch?v=4ZSp8CJLZg8

2. Step Отвораш било која страница за читање манги и ја читаш Блич, доколку си завршил со анимето почнува од 480 чаптер.

:vozbud: :cuc: :vozbud:

Kenapchi the BEAST! :place: :vozbud:
Блич е едниствен аниме што имам покушано да го гледам повеќе пати и никако не ми е интересен! Посе 10та епизода почнува јакото или? xD

NARUTO|MASASHI KISHIMOTO
Congrats on your recovery, Oda-san! I was so impressed that you were working on pages in your hospital room.

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom