ANIME (Генерална дискусија)

2

~2A

Гостин
^

Овој нема да помогне.
Лајто само... тој сака свет каде што нема да владее криминал,убиства и насилство. Ќе ги истреби сите оние што прават нереди во државата.... :icon_lol:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
^

Овој нема да помогне.
Лајто само... тој сака свет каде што нема да владее криминал,убиства и насилство. Ќе ги истреби сите оние што прават нереди во државата.... :icon_lol:

Lelush ja oslobodi Japonija od najsilnata imperija i na kraj zavladea so cel svet. Sepak dobro ke bide i Lajt malce da mu pomogne.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе њтф, вака глупо завршува code geass мангата?? Или има уште чаптери за искачање? Дека глеам сите се во 2009 искочени а последниве 2 у 2012 :unsure:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Како заврши?
Па Лулуш несакајки т.е без да знае му беше активиран geass-ot како на Моу и нареди на Еухие да ги масакрира јапонците и потоа ја уби бидејки неможеше да ја врати во нормала. Вака завршува и анимето?

2

~2A

Гостин
Па Лулуш несакајки т.е без да знае му беше активиран geass-ot како на Моу и нареди на Еухие да ги масакрира јапонците и потоа ја уби бидејки неможеше да ја врати во нормала. Вака завршува и анимето?
Ооооооооо оооо оооооо оооооо оооо ооооо оооо
Ти ни УПОЛА не си..... :icon_lol:

Гледај таму аниме-то не ми глуми пичкин грип. :cool:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Има некој читано мангата Кеншин ?
Го имам изгледано серијалот(Тв серијата / Ова) се мислам сеа да почнам со мангата ,вреди да се читка ?
И ме интерсира крајот на анимираниот серијал дали е завршен според мангата ?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Има некој читано мангата Кеншин ?
Го имам изгледано серијалот(Тв серијата / Ова) се мислам сеа да почнам со мангата ,вреди да се читка ?
И ме интерсира крајот на анимираниот серијал дали е завршен според мангата ?
Земи читај ја. Анимето е верна адаптација до 60 и некоја епка, после тоа само филери се. За жал не го адаптираа најдобриот дел од мангата.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Kajgana Shop

На врв Bottom