ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
^

Овој нема да помогне.
Лајто само... тој сака свет каде што нема да владее криминал,убиства и насилство. Ќе ги истреби сите оние што прават нереди во државата.... :icon_lol:

images

^

Овој нема да помогне.
Лајто само... тој сака свет каде што нема да владее криминал,убиства и насилство. Ќе ги истреби сите оние што прават нереди во државата.... :icon_lol:

images

Lelush ja oslobodi Japonija od najsilnata imperija i na kraj zavladea so cel svet. Sepak dobro ke bide i Lajt malce da mu pomogne.

Абе њтф, вака глупо завршува code geass мангата?? Или има уште чаптери за искачање? Дека глеам сите се во 2009 искочени а последниве 2 у 2012 :unsure:

Како заврши?
Па Лулуш несакајки т.е без да знае му беше активиран geass-ot како на Моу и нареди на Еухие да ги масакрира јапонците и потоа ја уби бидејки неможеше да ја врати во нормала. Вака завршува и анимето?

Па Лулуш несакајки т.е без да знае му беше активиран geass-ot како на Моу и нареди на Еухие да ги масакрира јапонците и потоа ја уби бидејки неможеше да ја врати во нормала. Вака завршува и анимето?

Ооооооооо оооо оооооо оооооо оооо ооооо оооо
Ти ни УПОЛА не си..... :icon_lol:

Гледај таму аниме-то не ми глуми пичкин грип. :cool:

Има некој читано мангата Кеншин ?
Го имам изгледано серијалот(Тв серијата / Ова) се мислам сеа да почнам со мангата ,вреди да се читка ?
И ме интерсира крајот на анимираниот серијал дали е завршен според мангата ?

Има некој читано мангата Кеншин ?
Го имам изгледано серијалот(Тв серијата / Ова) се мислам сеа да почнам со мангата ,вреди да се читка ?
И ме интерсира крајот на анимираниот серијал дали е завршен според мангата ?

Земи читај ја. Анимето е верна адаптација до 60 и некоја епка, после тоа само филери се. За жал не го адаптираа најдобриот дел од мангата.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom