Glej si go do kraj iako nema niso posebno ponataka ocigledno e se ..ali ne go ostavaj nedovrseno sepak e MASTERPIECE edno od najdobrite animinjaAj da prasam nesto. Dali vredi da go zavrsam Death note go gledav do smrta na L j ne mi se gleda pojce
Dali gressam
шо викаше псајсајд едно време, ПОЈЌЕ ДА ТЕ НЕ ВИДАМ.ne mi se gleda pojce
Зошто не ти се гледа појче?Aj da prasam nesto. Dali vredi da go zavrsam Death note go gledav do smrta na L j ne mi se gleda pojce
Dali gressam
Ако мислиш на Јапанорамата, добро беше, со оглед на тоа што беше во иста вечер со Таксират. Дојдоа скоро 40 души. Се надевам на повеќе на следната.i kako pominavte?
i toa sto vikas :0Glej si go do kraj iako nema niso posebno ponataka ocigledno e se ..ali ne go ostavaj nedovrseno sepak e MASTERPIECE edno od najdobrite animinja)
kako moze L da umre vo 25 ep ostaj go na kraj neka umre Kira neka go ubie direktnoЗошто не ти се гледа појче?
kako moze L da umre vo 25 ep ostaj go na kraj neka umre Kira neka go ubie direktno
a i sto bese muabetot so Rem zosto gi ubi na site malu me zbuni toa ?
Bas zatoa se mislam dali ke prodolzi do kraj so perfekcija ili ?Ете, Лајто беше поуспешен во неговата намера,да речам скоро колку Л во интелигенцијата,па умре.
Затоа после него имаше двајца Мело и Н.
Гледај да не ти спојлерисувам,само нелогично ми е на средина од една ПЕРФЕКЦИЈА од аниме серија си и се прашуваш дали да продолжиш...
Зависи. Ама не сфаќам како може да оставиш на средина некоја серија... догледај па ќе кажеш импресии...Bas zatoa se mislam dali ke prodolzi do kraj so perfekcija ili ?
Kolku e samo dobro znaci podobro od mnogu seriski filmovi so sum gi gledal
http://www.animecenter.tv/watch/hellsingПрво гледај ја серијата од 13еп Хелсинг после овата Hellsing Ultimate од 10епизоди по саат време![]()