ANIME (Генерална дискусија)

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Да . После оваа гледај Hellsing Ultimate има 13 епизоди и многу е јака . ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Најубо така ке биди абе немој да ги глеаш дуббед ... глупо е ...глеј си оргиналот Јапонско аудио со англиски преводи .... Поз

2

~2A

Гостин
Ако гледаш крвави-акцијашки, после Хелсинг најдобро е да се префрлиш на Berserk, анимето е од 1997 г. Кога ќе завршиш прејди на стрипот.
Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.
Блич не ме бендиса нешо најнај,но затоа Хелсинг ме заинтересира,а и за оваа Берсерк читам позитивни критики...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Наредниов период ќе имам послободно време,штом ќе завршам со Хелсинг ќе го гледам тоа.
Блич не ме бендиса нешо најнај,но затоа Хелсинг ме заинтересира,а и за оваа Берсерк читам позитивни критики...
Со Berserk нема промашување.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Не сум го глеал анимот слушам дека бил нула у споредба со мангата ? Инаку мангата ја имам читано до некаде ... и јас нез каде е тоа :icon_mrgr:
Секоја чест за серијалот дивјачки е до крај :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не сум го глеал анимот слушам дека бил нула у споредба со мангата ? Инаку мангата ја имам читано до некаде ... и јас нез каде е тоа :icon_mrgr:
Секоја чест за серијалот дивјачки е до крај :)
Аниме серијалот Berserk од 97ма е одличен, но е правен во време кога стрипот има само 13 книги. Аниме серијата е доследна на стрипот, минус 2 лика кои се изоставени од стрипот. Серијата завршува со клифхенгер. Затоа сега се прави нова серија која ќе биде во филмски формат. Досега излегоа 2 филма.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Ако некој е заинтересиран berserk II го има на nyaa со англиски subs.

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
Никој не прати Sword Art Online? Многу добро аниме е .

2

~2A

Гостин
Знајте шо? :icon_mrgr:
На една хрватско,српска,босанска програма (врска немам каква е) ја даваат Death Note.... околу 8ма епизода е.
:vozbud:

2

~2A

Гостин

ВО овие 6 минути ги имате сите важни работи... :cuc:

Освен жртвувањето на Зоро во дуелот со Кума..... тој да речам НАЈДОБРИОТ МОМЕНТ БЕШЕ ВО ЦЕЛИО СЕРИЈАЛ!

Kajgana Shop

На врв Bottom