ANIME (Генерална дискусија)

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Aj da prasam nesto. Dali vredi da go zavrsam Death note go gledav do smrta na L j ne mi se gleda pojce
Dali gressam

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ако мислиш на Јапанорамата, добро беше, со оглед на тоа што беше во иста вечер со Таксират. Дојдоа скоро 40 души. Се надевам на повеќе на следната.

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Glej si go do kraj iako nema niso posebno ponataka ocigledno e se ..ali ne go ostavaj nedovrseno sepak e MASTERPIECE edno od najdobrite animinja :))
i toa sto vikas :0
--- надополнето: 16 декември 2012 во 15:40 ---
Зошто не ти се гледа појче?
kako moze L da umre vo 25 ep ostaj go na kraj neka umre Kira neka go ubie direktno
a i sto bese muabetot so Rem zosto gi ubi na site malu me zbuni toa ?

2

~2A

Гостин
kako moze L da umre vo 25 ep ostaj go na kraj neka umre Kira neka go ubie direktno
a i sto bese muabetot so Rem zosto gi ubi na site malu me zbuni toa ?

Ете, Лајто беше поуспешен во неговата намера,да речам скоро колку Л во интелигенцијата,па умре.
Затоа после него имаше двајца Мело и Н.
Гледај да не ти спојлерисувам,само нелогично ми е на средина од една ПЕРФЕКЦИЈА од аниме серија си и се прашуваш дали да продолжиш...

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Ете, Лајто беше поуспешен во неговата намера,да речам скоро колку Л во интелигенцијата,па умре.
Затоа после него имаше двајца Мело и Н.
Гледај да не ти спојлерисувам,само нелогично ми е на средина од една ПЕРФЕКЦИЈА од аниме серија си и се прашуваш дали да продолжиш...
Bas zatoa se mislam dali ke prodolzi do kraj so perfekcija ili ?
Kolku e samo dobro znaci podobro od mnogu seriski filmovi so sum gi gledal

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
da bidam iskren ne me razocara death note stignav do 31 ep utre ke go zavrsam se nadevam celo anime

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Прво гледај ја серијата од 13еп Хелсинг после овата Hellsing Ultimate од 10епизоди по саат време :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

На врв Bottom