tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Пишам колку да ми го видите мојот кул тајтл х) Иначе го видов линкот драгане и ДБЗ муви сакс...
:pos2:Vaka:
Deka ova sum jas moze da potvrdi HCL
Закон е Berserk, со најдобар крај. Анимето е направено како интро на мангата, па така да ако ти се свиѓа приказната можеш да ја продолжиш читајќи ја.Пред некое време налетав на цртан што се вика Berserk и ми се виде многу добар, може некој да ми каже нешто за цртанов .. дали е добар ова она ..
Јас сум! (металец)ЛОЛ дали сите аниме фрикови се металци? хаха ... бтв ќе си зеам берзерк па ќе кометирам![]()
Абе ај не зезај -_- со кого седев до пред некој саат па да незнам што е?Јас сум! (металец)
Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.Абе ај не зезај -_- со кого седев до пред некој саат па да незнам што е?
Ова е една голема причина зошто толку металци почнаа да гледаат аниме.Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.
Иначе, глеам Death Note и ја незнам како не им излезе мозокот низ уши од толку размислување?
Хахаха глеам баш сеа дет ноутDeath Note e голема причина зошто многу луѓе почнале да гледат аниме, не само металци.
бај да веј не ја глеам врската меѓу металот и Death Note.
Кај живееш? Као да ти даеме ако незнаеме од кај сиdaj nekoj da mi dae samurai x ili neso drugo majke mi mi se gleaa...........
Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.Ова е една голема причина зошто толку металци почнаа да гледаат аниме.![]()
Ни јас не ја гледам врската меѓу металот и анимето.бај да веј не ја глеам врската меѓу металот и Death Note.
Не е факт, од моја страна јас па дали знам пет металци што гледаат аниме. А моментално знам над 50 луѓе што гледаат аниме (само од Скопје).Хахаха глеам баш сеа дет ноутИначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци
факт е... ретки се другите...
На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките
Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо...
![]()
Беше пример, како една причина зошто металци гледаат аниме.Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.
Абе кај нас за детско го сметаат само ради то шо од аниме знат само Покемон или некое слично сра*е шо го виделе на А1.Хахаха глеам баш сеа дет ноутИначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци
факт е... ретки се другите...
На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките
Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо...
![]()