tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Пишам колку да ми го видите мојот кул тајтл х) Иначе го видов линкот драгане и ДБЗ муви сакс...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vaka:
Deka ova sum jas moze da potvrdi HCL
Пред некое време налетав на цртан што се вика Berserk и ми се виде многу добар, може некој да ми каже нешто за цртанов .. дали е добар ова она ..

Јас сум! (металец)ЛОЛ дали сите аниме фрикови се металци? хаха ... бтв ќе си зеам берзерк па ќе кометирам![]()
Абе ај не зезај -_- со кого седев до пред некој саат па да незнам што е?Јас сум! (металец)
Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.Абе ај не зезај -_- со кого седев до пред некој саат па да незнам што е?
Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.
Иначе, глеам Death Note и ја незнам како не им излезе мозокот низ уши од толку размислување?

Death Note e голема причина зошто многу луѓе почнале да гледат аниме, не само металци.
бај да веј не ја глеам врската меѓу металот и Death Note.
Иначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци
факт е... ретки се другите...
На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките
Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо... 
daj nekoj da mi dae samurai x ili neso drugo majke mi mi se gleaa...........
(мада уште ти неам проверено на профил х)) ама може да размениме нешо ако некат се упознаеме 
Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.Ова е една голема причина зошто толку металци почнаа да гледаат аниме.![]()

бај да веј не ја глеам врската меѓу металот и Death Note.
Хахаха глеам баш сеа дет ноутИначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци
На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките
Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо...
![]()
Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.
Хахаха глеам баш сеа дет ноутИначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци
![]()