ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Пишам колку да ми го видите мојот кул тајтл х) Иначе го видов линкот драгане и ДБЗ муви сакс...

Пред некое време налетав на цртан што се вика Berserk и ми се виде многу добар, може некој да ми каже нешто за цртанов .. дали е добар ова она ..

Во последно време ги симнав двете сезони на The Boondocks, ептен ми е интересна серијата, ги исмејуваат селебрити личностите, најчесто црнците, има и добар саунтрак, музика продуцирана и сработена од едни од најпознатите хипхоп артисти.

Fallen пукни :baeh:

Vaka:

Deka ova sum jas moze da potvrdi HCL

:pos2:

Се скинав од смеење. Само ти фали малку енергија во движењето, вака делуваш како да се плашиш да не промашиш со камехамехата (најверојатно бидејќи PC-то ти е до тебе).

Пред некое време налетав на цртан што се вика Berserk и ми се виде многу добар, може некој да ми каже нешто за цртанов .. дали е добар ова она ..

Закон е Berserk, со најдобар крај. Анимето е направено како интро на мангата, па така да ако ти се свиѓа приказната можеш да ја продолжиш читајќи ја.

ЛОЛ дали сите аниме фрикови се металци? хаха ... бтв ќе си зеам берзерк па ќе кометирам :)

Абе ај не зезај -_- со кого седев до пред некој саат па да незнам што е?
Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.

Иначе, глеам Death Note и ја незнам како не им излезе мозокот низ уши од толку размислување?

Не ти кажав само на тебе, им кажав на другите со идеа дека и другите ќе кажат што се исто како ја што кажав.

Иначе, глеам Death Note и ја незнам како не им излезе мозокот низ уши од толку размислување?

Ова е една голема причина зошто толку металци почнаа да гледаат аниме. :)

Death Note e голема причина зошто многу луѓе почнале да гледат аниме, не само металци.

бај да веј не ја глеам врската меѓу металот и Death Note.

daj nekoj da mi dae samurai x ili neso drugo majke mi mi se gleaa...........

Death Note e голема причина зошто многу луѓе почнале да гледат аниме, не само металци.

Хахаха глеам баш сеа дет ноут :) Иначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци :) факт е... ретки се другите... :) На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките :) Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо... :)

daj nekoj da mi dae samurai x ili neso drugo majke mi mi se gleaa...........

Кај живееш? Као да ти даеме ако незнаеме од кај си :) (мада уште ти неам проверено на профил х)) ама може да размениме нешо ако некат се упознаеме :)

Ова е една голема причина зошто толку металци почнаа да гледаат аниме. :)
Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.

Почнав со DBZ па на нет барав песни од DBZ и ја најдов Linkin Park - Dragon Ball Z и ги заслушав Linkin Park. И од LP oтидов на SOAD, од SOAD на Slipknot, од Slipknot пак се вратив на DBZ, од DBZ студирав шо вид на музика е Super Saiyan Theme 3 и разбрав дека најблизу до SSJ 3 Темата е Power и се закачив на Power. Сеа слушам Folk (metal), Power, Viking, Death, Deathcore, Rapcore (пред да станам металец бев рапер), J-Rock, J-Pop (од Gundam Seed ми е ова XD), Black, и све друго што забораив да пишам :)

Ни јас не ја гледам врската меѓу металот и анимето.

Хахаха глеам баш сеа дет ноут :) Иначе... нема врска меѓу металот и дет ноут ама општо меѓу метал и аниме има многу... бар у Македонија...99% од луѓето шо гледаат аниме се металци :) факт е... ретки се другите... :) На кремцине им е премногу “детска“ работа тоа и срам им е да кажат пред девојките :) Па бившата знаеше и само викаше леле као моеш цел ден тоа да глеаш... а не ми рече ни бебе ни нишо... :)

Не е факт, од моја страна јас па дали знам пет металци што гледаат аниме. А моментално знам над 50 луѓе што гледаат аниме (само од Скопје).

Нема везе Death Note со метал, ама има везе со J-Rock.

Беше пример, како една причина зошто металци гледаат аниме.

Абе кај нас за детско го сметаат само ради то шо од аниме знат само Покемон или некое слично сра*е шо го виделе на А1.
Јас мое дете не би остајл да гледа аниме дур не наполни некои 15-16 години, барем не овие јас шо ги гледам. (не, не се хентаи )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom