Anger Management

• Креатор на темата Креатор на темата Cannon
  • Време на започнување Време на започнување
3 и пол епизоди и ја прекинав. Еднашка дали се насмеав....
Ликовите ич не ми се интересни.

чиста мизерија..

Трагедија е серијава.
А оваа шо ја глуми жената на Чарли, барем нека се обиде да глуми, оти ова овака изгледа како Крситен Стјуарт да и е омилена актерка:confused:

Сте стигнале до 3? ја на 2 ја прекинав.

Jaс до 5 стасав. Добра си е серијата, глума потпросечна, смеење во позадина катастрофа, ама има интересни шеги барем додека се на состаноците (со стариот и со педерот)

Jaс до 5 стасав. Добра си е серијата, глума потпросечна, смеење во позадина катастрофа, ама има интересни шеги барем додека се на состаноците (со стариот и со педерот)
И јас изгледав се досега, ама тапа едвај ја гледам, се смеам еднаш во 2 епизоди и тоа некако насила.

Само Louie од активните комедии во моментов, & Its Always Sunny In Philidelphia :)

Има повеќе :) Curb Your Enthusiasm, Modern Family, The League, Community, The Office, Parks and Rec...

BTW
CURB > LOUIE !

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не знам дали може да се споредуваат во директен дуел Curb и Louie, на Лери серијата е 100 отсто комедија, на Луи е 50-50 комедија-драма... јас би рекол дека и двете се одлични, а ако морам, ентузијазмот пред Луи, барем засега...

Мене бааги ме ќејфа серијава топ ми е =)

Ни ја не можам да ја гледам веќе, првата и втората епизода ај и така и така, третата веќе ми прекурчи, на Fox Life што ги даваат Yes dear, Garry unmarried се каде каде посмешни од ова. Мислев ај дека е Чарли ќе ја биде ама јок, не бива со зор. Жена му на Чарли од кај ја нашле жити се, нека се убие! Погрдо суштество у ситком не сум видел!

Сите 10 ги изгледав и лошо многу лошо. Two and a half men со Чарли Шин= 50x Anger Management.
Имаше по нешто смешно, ама далеку од тоа што се очекуваше. Премногу слаба глума од актерите, а најслаба мислам дека е оваа што ја глуми поранешната жена на Чарли, Џенифер.
Можеби ќе се подобрат во другите сезони, ама првава не би ја препорачал никому, дури ни на непријател.

Па уште серијава ја продолжија за 90 епизоди :гомце:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom